Ήλιος: Το ταξίδι στη Γενεύη και οι απρόοπτες εξελίξεις

Ήλιος: Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια. Η πρωταγωνίστρια, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, βρίσκεται στο απόλυτο αδιέξοδο.

Ήλιος: Το ταξίδι στη Γενεύη και οι απρόοπτες εξελίξεις

Μη μπορώντας να αντικρίσει ξανά τον Φίλιππο στα μάτια, η Διώνη ετοιμάζεται για ένα μακρινό και οριστικό ταξίδι, δίχως επιστροφή στη σειρά Ήλιος. Στο νοσοκομείο όλοι βρίσκονται στο πλευρό της, εκτός από τον Φίλιππο.

Η Διώνη απομακρύνει τον σύντροφό της από κοντά της. Του αποκαλύπτει πως δε θέλει να τον δει ξανά, πως η σχέση τους είναι ένα τίποτα και πρέπει να τελειώσει. Επιπλέον, του επισημαίνει πως η απόπειρα αυτοκτονίας οφείλεται στα λάθη του πατέρα της με τις επιχειρήσεις και όχι σε εκείνον. Ο Φίλιππος, αποχωρεί από κοντά της, γεμάτος σκέψεις.

Μετά το εξιτήριο, η Διώνη ετοιμάζεται για ένα μεγάλο ταξίδι, μακριά από την Καβάλα και όσα την κρατούν σε αυτή, στη σειρά Ήλιος. Ο στόχος της είναι να απομακρυνθεί από τον Φίλιππο και να ξεκινήσει μία νέα ζωή από την αρχή. Ο προορισμός της είναι η Γενεύη, ο τόπος που ζει η μητέρα της. Εκεί θα ζητήσει παρηγοριά η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια, ενώ θα προσπαθήσει να βάλει τη ζωή της σε τάξη.

Όλα, όμως, ανατρέπονται μέσα σε μια στιγμή. Το ταξίδι ακυρώνεται, με τη Διώνη να καλείται να αντιμετωπίσει ένα φρικτό γεγονός, στη σειρά Ήλιος. Ο πατέρας της έχασε τη ζωή του, μετά από μία ισχυρή δολοφονική επίθεση. Έτσι, η ηρωίδα ακυρώνει τα σχέδιά της και παρατείνει τη διαμονή της στην Καβάλα. Οι ετοιμασίες για την κηδεία ξεκινούν, με την ίδια να καταρρέει.

Στο πλευρό της θα βρεθεί ο Φίλιππος, ο οποίος γνωρίζει την αλήθεια. Η μοιραία συνάντηση γίνεται στην κηδεία, όπου οι δύο πρωταγωνιστές θα κληθούν να λάβουν μία πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον. Θα παραμείνει η Διώνη στην Καβάλα ή θα ετοιμαστεί για δεύτερη φορά για το ταξίδι της, μακριά από τον Φίλιππο και την σκληρή πραγματικότητα;

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος διωνηΉλιος Φίλιππος