Ήλιος: Το μυστικό της Ιωάννας αποκαλύπτεται

Ήλιος: Ένα κουβάρι με μυστικά και ψέματα του παρελθόντος, ξετυλίγεται στα επόμενα επεισόδια. Η Ιωάννα κράτησε πολύ καλά το μυστικό της και ξεγέλασε την πρωταγωνίστρια, μέχρι και το τέλος.

Ήλιος: Το μυστικό της Ιωάννας αποκαλύπτεται

Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε σχεδιάσει, καθώς όλοι έμαθαν για την πραγματική της μητέρα της Αλίκης, με την ίδια να καταρρέει μέσα σε μια στιγμή, στη σειρά Ήλιος.

Ένας πυροβολισμός θα είναι αρκετός για να βγουν πολλά κρυμμένα μυστικά στο φως. Ο δολοφόνος στόχευσε το λάθος άτομο, αφήνοντας πίσω του πολλά αναπάντητα ερωτήματα: Ποιος θέλει να σκοτώσει την Αλίκη και τί κρύβεται πίσω από την ταυτότητα της Ιωάννας; Ποια είναι η μητέρα της πρωταγωνίστριας και πώς ανακαλύπτει την αλήθεια;

Η ταυτότητα της Ιωάννας

Όπως όλοι έχουν αντιληφθεί, η Ιωάννα δεν είναι η βιολογική μητέρα της πρωταγωνίστριας. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, η Ιωάννα ήταν φίλη με την πραγματική μητέρα της Αλίκης, στη σειρά Ήλιος. Μόνο που η φίλη της έπασχε από άνοια. Την φρόντιζε όσο μπορούσε, αφήνοντάς την κλειδωμένη μέσα σε ένα δωμάτιο που μόνο απαρατήρητο δεν είχε περάσει από τους τηλεθεατές.

Έτσι, η Ιωάννα απέσπασε πολλές πληροφορίες για τη ζωή της, πριν εκείνη αρρωστήσει βαριά. Παρουσιάστηκε σαν η πραγματική μητέρα της Αλίκης, με DNA που ‘δανείστηκε’ από την φίλη της, στη σειρά Ήλιος. Ο στόχος της ήταν να αποσπάσει όσα περισσότερα χρήματα μπορούσε, καθώς η ζωή της κινδύνευε από τοκογλύφους.

Όταν η Αλίκη της έδωσε ένα υπέρογκο ποσό, ένα μέρος των χρημάτων πήγε στο να κλείσει την φίλη της σε ίδρυμα. Ο πυροβολισμός της στο σπίτι των Βενεκίδη, έφερε στην επιφάνεια όλες αυτές τις φρικτές αποκαλύψεις, με τον Μιχάλη να λυγίζει. Γεμάτος ενοχές και πόνο για αυτή την μεγάλη απώλεια, ζητάει από την Αλίκη να της επιστρέψει τα χρήματά της πίσω. Όσα, δηλαδή, απέμειναν από αυτά.

Η φρικτή είδηση φτάνει, στη σειρά Ήλιος, όταν η πραγματική μητέρα της Αλίκης χάνει τη ζωή της μέσα στο ίδρυμα. Απελπισμένη η ηρωίδα, διαπιστώνει πως ποτέ δε θα καταφέρει να ζήσει την οικογενειακή θαλπωρή που πάντοτε ζητούσε.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος εξελίξειςΉλιος επεισόδια