Ήλιος: Το έγκλημα στο σπίτι της Αλίκης

Ήλιος: Ένας μεγάλος πυροβολισμός θα βάλει σε κίνδυνο την Ιωάννα, αλλά και την Αλίκη, στα επόμενα επεισόδια Ήλιος. Οι δύο πρωταγωνίστριες θα βρεθούν αντιμέτωπος με ένα φρικτό έγκλημα, το οποίο θα αλλάξει τη ζωή τους ριζικά. Στο σημείο αυτό θα τρέξει ο Δημήτρης, ο οποίος για ακόμη μια φορά θα υποστηρίξει στην Αλίκη πόσο δίκιο είχε που φοβόταν αυτή τη γυναίκα.

Ήλιος: Το έγκλημα στο σπίτι της Αλίκης

Στο μεταξύ, πριν ο πυροβολισμός θέσει σε κίνδυνο την Ιωάννα, ημέρες χαράς και ευημερίας ζούσε η οικογένεια Βενεκίδη, στη σειρά Ήλιος. Ποιος ευθύνεται πίσω από αυτή την απόπειρα δολοφονίας και τί θα δούμε στη συνέχεια; Θα μάθει, άραγε, η Αλίκη την αλήθεια για την μητέρα της και το ποιόν της;

Όλα κυλούν όμορφα στο σπίτι της Αλίκης. Η Εύα έρχεται πιο κοντά με την γιαγιά της κι έτσι, οι τρεις ηρωίδες, ξεκινούν να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Μενέλαος φυλακίστηκε, ένα κύμα ασφάλειας και τάξης έχει εξαπλωθεί στην οικογένεια. Η Αλίκη, ζώντας στιγμές θαλπωρής και ζεστασιάς, προτείνει στην Ιωάννα να πραγματοποιήσουν οι δυο τους ένα ταξίδι.

Στο άκουσμα αυτό, η Ιωάννα δείχνει αρκετά προβληματισμένη. Ενώ στην αρχή διστάζει, αποφασίζει να δεχτεί αυτή την πρόταση, με την Αλίκη να αναζητά προορισμούς και να κάνει όνειρα για μία ευτυχισμένη ζωή. Βέβαια, όλα αυτά διαλύονται σε μια στιγμή, όταν ακούγεται ένας πυροβολισμός και η Ιωάννα τραυματίζεται, στη σειρά Ήλιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV o’Clock, η Αλίκη τρέχει και βρίσκει την μητέρα της σε άσχημη κατάσταση. Ο Λαϊνάς ειδοποιείται και πηγαίνει να δει τι συμβαίνει. Όταν φτάνει στο σημείο του εγκλήματος, η Αλίκη βιώνει την απόλυτη κρίση πανικού, καθώς όλα αυτά της θυμίζουν τις στιγμές της με τον Μάρκο. Ο Δημήτρης την καθησυχάζει και μαζί ψάχνουν τον ένοχο.

Ποιος ήθελε να κάνει κακό στην Ιωάννα και που οφείλεται ο πυροβολισμός, στη σειρά Ήλιος; Τί κρύβεται πίσω από όλο αυτό και γιατί την κυνηγούν; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με τα επόμενα επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΗλιος ΑλίκηΉλιος ιωαννα