Ήλιος: Το δολοφονικό σχέδιο της Μπέτυς

Ήλιος: Πολλοί αναρωτιούνται ποιο είναι το σχέδιο που ετοιμάζει η Μπέτυ, στη σειρά Ήλιος και ποιοι συμπεριλαμβάνονται σε αυτό. Πράγματι, η εμφάνισή της στη ζωή της Αλίκης, δεν ήταν τυχαία. Η νέα ηρωίδα κρύβει ένα σκοτεινό παρελθόν, με μυστικά και ψέματα να έρχονται σταδιακά στο φως. Ενώ στην αρχή προσπάθησε να δείξει πως είναι το θύμα της υπόθεσης, στη συνέχεια έπεσε σε αντιφάσεις.

Ήλιος: Το δολοφονικό σχέδιο της Μπέτυς

Τα απειλητικά μηνύματα, αλλά και οι ξαφνικές επιθέσεις προβλημάτισαν τις αρχές και, ειδικά, τον Δημήτρη. Μάλιστα, η κατηγορία που οδήγησε τον Γιάννη στη φυλακή, έβαλε σε σκέψεις τον πρωταγωνιστή. Ο Λαϊνάς θεωρεί ως βασική ύποπτο την Μπέτυ για όλα τα δεινά των πρωταγωνιστών στη σειρά. Έτσι, καταφέρνει και πείθει και την Αλίκη για την εξέλιξη αυτή.

Όλα δείχνουν πως η Μπέτυ έχει ένα και μοναδικό σχέδιο, στη σειρά Ήλιος: Να εξοντώσει τον Γιάννη και να κάνει τον Δημήτρη δικό της. Ο Λαϊνάς υποψιάζεται πως ο Γιάννης κινδυνεύει από αυτή την αδίστακτη γυναίκα και τον ειδοποιεί αμέσως, ζητώντας του να προσέχει. Την ίδια στιγμή, προσεγγίζει την Μπέτυ, με σκοπό να αποσπάσει περισσότερες πληροφορίες.

Ενώ εκείνη πετάει για λίγο στα ουράνια, ξαφνικά προσγειώνεται στο έδαφος απότομα. Σε μια συζήτηση που έχουν ο Δημήτρης και η Αλίκη, η Μπέτυ ακούει το σχέδιο τους εναντίον της και εξοργίζεται, στη σειρά Ήλιος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προστεθούν άλλα δύο άτομα στη λίστα της: Ο Δημήτρης και η Αλίκη κινδυνεύουν από τη νέα ηρωίδα. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της;

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΗλιος ΑλίκηΉλιος ΔημήτρηςΉλιος μπετυ