Ήλιος: Τί κρύβεται πίσω από το τεστ DNA;

Ήλιος: Η Ιωάννα εισβάλλει για τα καλά στην οικογένεια Βενεκίδη, στη σειρά Ήλιος, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στην Αλίκη.

Ήλιος: Τί κρύβεται πίσω από το τεστ DNA;

Φυσικά, η πρωταγωνίστρια αρνείται να το δεχτεί, με αποτέλεσμα ο κίνδυνος να αυξάνεται, τόσο για την ίδια, όσο και για τους υπόλοιπους ήρωες. Φαίνεται πως η Ιωάννα έχει έρθει αποφασισμένη να αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί από τη νεαρή ηρωίδα.

Η Αλίκη, διψάει για αγάπη και οικογενειακή θαλπωρή. Δεν είχε γνωρίσει ποτέ την μητέρα της, επομένως , το γεγονός αυτό, της φαίνεται σαν θείο δώρο. Παρά τις αντιρρήσεις της Εύας και του Δημήτρη, εκείνη είναι σίγουρη για τον άνθρωπο που έχει δίπλα της, αγνοώντας την αλήθεια που βρίσκεται γύρω της. Ποιο είναι το πανούργο σχέδιο της Ιωάννας και πόσο θα επηρεάσει την Αλίκη;

Στόχος της Ιωάννας είναι να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί από αυτή την ιστορία. Έτσι, παρουσιάζεται στην Αλίκη ως μία φτωχή και πολύ άρρωστη γυναίκα. Σύμμαχό της σε αυτό το σχέδιο, έχει τον γιατρό της, τον οποίο έχει ‘δασκαλέψει’ κατάλληλα. Τάζοντάς του χρήματα, η Ιωάννα τον πείθει να δείξει εξετάσεις στην Αλίκη, οι οποίες αποδεικνύουν την βαριά της ασθένεια, στη σειρά Ήλιος.

Παρά τις ενστάσεις του γιατρού, εκείνη συνεχίζει ακάθεκτη. Πλέον, την έχει καταβάλλει ο εγωισμός να βγει όσο πιο κερδισμένη μπορεί. Εκμεταλλεύεται την ανάγκη της Αλίκης για αγάπη και στοργή, αποσπώντας της χρήματα για υποτιθέμενες εξετάσεις. Σε αυτό, όμως, βρίσκει μπροστά της τον Δημήτρη και την Εύα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν είναι παράλογο το γεγονός πως πίσω από το θετικό τεστ DNA, μπορεί να κρύβεται ο συγκεκριμένος γιατρός. Η Ιωάννα, σε συνεννόηση μαζί του, εύκολα θα άλλαζε τα αποτελέσματα για να πεισθεί η Αλίκη, αλλά και το περιβάλλον γύρω της, στη σειρά Ήλιος. Οι υποψίες, όμως, της Αλίκης ξεκινούν, όταν η Νέλλη της παρουσιάζει ένα στοιχείο που θα ‘κάψει’ την μητέρα της.

Μία φωτογραφία θα πέσει στα χέρια της και θα είναι αρκετή για να ανατρέψει τα δεδομένα. Θα καταλάβει η Αλίκη το φρικτό της λάθος, ή θα επαναπαυτεί για ακόμη μια φορά στο ροζ της σύννεφο;

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΑΝΤ1 ΗΛΙΟΣΉλιος εξελίξειςΉλιος επεισόδια