Ήλιος: Στόχος η Αλίκη – Θύμα η Ιωάννα

Ήλιος: Ένα μοιραίο λάθος και μία εσφαλμένη κίνηση θα οδηγήσουν την πρωταγωνίστρια σε ένα ατέρμονο αδιέξοδο. Η Αλίκη, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος, θα έρθει αντιμέτωπη με μία απόπειρα δολοφονίας, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Στο επίκεντρο θα βρεθεί η Ιωάννα, αλλά και ο Δημήτρης. Οι ήρωες θα κινήσουν γη και ουρανό για να ανακαλυφθεί ο ένοχος, ενώ οι υποψίες όλων θα στοχεύουν τον Μενέλαο.

Ήλιος: Στόχος η Αλίκη – Θύμα η Ιωάννα

Στο μεταξύ, ο Μενέλαος οδηγείται ξανά στη φυλακή, ύστερα από κάποια στοιχεία που βρίσκει ο Λαϊνάς στο σπίτι του. Το γεγονός πως είναι φυλακισμένος δεν καθησυχάζει τους πρωταγωνιστές, καθώς όλοι γνωρίζουν πόσο ικανός είναι να φέρει την καταστροφή, ακόμα και μέσα από το κελί του. Ποιος βάζει ως στόχο εξόντωσης την Αλίκη και τι κρύβεται πίσω από αυτό;

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενα σχετικά άρθρα, η Αλίκη ακούει έναν μεγάλο πυροβολισμό, μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Όταν τρέχει να δει τι συμβαίνει, αντικρίζει την μητέρα της αναίσθητη και βαριά τραυματισμένη. Μία σφαίρα έχει διαπεράσει το κορμί της, με το αίμα να ρέει ασταμάτητα. Γρήγορα ειδοποιεί το ασθενοφόρο και μαζί με τον Δημήτρη, τρέχουν στο νοσοκομείο.

Εκεί, ανακοινώνεται ο θάνατος της Ιωάννας. Η Αλίκη, σοκαρισμένη από αυτή την απόπειρα δολοφονίας -που στέφθηκε τελικά με επιτυχία, στη σειρά Ήλιος- ξεσπάει σε κλάματα, στην αγκαλιά του Δημήτρη. Εκείνος κάνει τα πάντα για να βρει τον βασικό ένοχο, με το άσχημο παρελθόν της Ιωάννας να ξετυλίγεται μπροστά από τα μάτια του.

Πράγματι, η αλήθεια για την Ιωάννα βγαίνει στο φως. Οι δολοπλοκίες της, η ψεύτικη ασθένεια, αλλά και τα κυκλώματα στα οποία ήταν μπλεγμένη γίνονται γνωστά στην οικογένεια Βενεκίδη. Το μόνο που μένει είναι να μάθουν ποιος ήθελε να την σκοτώσει και πως τα βήματά του τον οδήγησαν στο σπίτι της Αλίκης. Ο Δημήτρης αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη συγκεκριμένη έρευνα, πέφτοντας από τα σύννεφα με όσα ανακαλύπτει.

Η απόπειρα δολοφονίας στη σειρά Ήλιος, δεν είχε στόχο την Ιωάννα, αλλά την Αλίκη! Αυτός που όπλισε τα χέρια του με στόχο την Ιωάννα, στην πραγματικότητα ήθελε να πετύχει την Αλίκη, σύμφωνα με το MyTV. Η μητέρα της, όμως, βρέθηκε μπροστά, σαν ασπίδα σωτηρίας. Έτσι, η υπόθεση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, με την Αλίκη να υποφέρει από ενοχές και τύψεις.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΗλιος ΑλίκηΉλιος ΔημήτρηςΉλιος ιωαννα