Ήλιος Spoiler: Βάζουν Ναρκωτικά στο ποτό της Λήδας

Ήλιος Spoiler: Η Αθηνά διεκδικεί τον Δημήτρη, ενώ η Αλίκη κάνει ένα πάρτι συμφιλίωσης στο σπίτι για τις δυο οικογένειες.

Ήλιος Spoiler: Βάζουν Ναρκωτικά στο ποτό της Λήδας

Η περίεργη συμπεριφορά της Λήδας, όμως, προκαλεί αναστάτωση σε όλους και δημιουργεί ρήξη στη σχέση του Φίλιππου και της Αλίκης. Ο αστυνόμος είναι βέβαιος πως η αδιαθεσία που νιώθει η Λήδα ύστερα από εκείνο το βράδυ δεν είναι τυχαία και πράγματι αποδεικνύεται πως είχαν ρίξει ουσίες στο ποτό της.

Η Λήδα όταν μαθαίνει για τη μυστική ζωή της αδελφής της, σοκάρεται. Μάλιστα, στην προσπάθεια της να βοηθήσει τον Δημήτρη στις έρευνες, του αποκαλύπτει κάτι συγκλονιστικό. Από την άλλη, η Αλεξάνδρα και η Αλίκη συναντιούνται. Τότε, η πρώτη τη συμβουλεύει να μη συνεχίσει την ένταση με τον Φίλιππο και να γίνει και πάλι τρυφερή μαζί του, προκειμένου να τον κρατήσει κοντά της. Όμως, την ίδια στιγμή, εκείνος συναντάει τη Λήδα και της εξομολογείται πως εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος μαζί της! Ήλιος Spoiler

Λίγο μετά, ο Δημήτρης μαθαίνει για. την αδιαθεσία που έχει η Λήδα τις τελευταίες ώρες και υποψιάζεται πώς δεν οφείλεται στο γεγονός ότι ήπιε ποτό. Έτσι, στέλνει δείγμα από το αίμα της για τοξικολογικές εξετάσεις. Από την άλλη, ο Φίλιππος είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από την εταιρεία της Αλεξάνδρας και να ανεξαρτητοποιηθεί από τη μητέρα του. Έτσι, την επισκέπτεται και της ζητάει να του δώσει το κεφάλαιο του, προκειμένου να ξεκινήσει τη δική, του δουλειά. Εκείνη δέχεται, αλλά του θέτει έναν όρο που θα είναι δύσκολο να δεχτεί.

Εν τω μεταξύ, οι ώρες περνούν και τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης Βγαίνουν. Οι υποψίες του Δημήτρη επιβεβαιώνονται μιας και δείχνουν πως κάποιος έριξε ναρκωτική ουσία στο ποτό της Λήδας. Έπειτα, ο αστυνόμος ενημερώνει την τελευταία για τα αποτελέσματα. Εκείνη, στο άκουσμα της είδησης, σοκάρεται. Έπειτα από σκέψη, πιστεύει πώς ο ένοχος είναι κάποιος από την οικογένεια του Φίλιππου. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αλίκη χάνει την ψυχραιμία της με τον Φίλιππο, που συνεχώς φαίνεται να έχει τη Λήδα στο μυαλό του και τίποτε άλλο…

Πηγή mytv

Για την αρχική σελίδα « Ηλιος » πατήστε ΕΔΩ

ant1exelixeisiliosSPOILERΉλιος spoiler