Ήλιος Spoiler: Το σκοτεινό του σχέδιο του Μάνου ξεκίνησε!

Ήλιος Spoiler: Η Αλίκη είναι έγκυος στο παιδί του Δημήτρη κάτι που αναμένεται να προκαλέσει αναστάτωση όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Ήλιος Spoiler: Το σκοτεινό του σχέδιο του Μάνου ξεκίνησε!

Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί για ακόμη μια φορά ο Μάνος που είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί το σοβαρό ατύχημα του Αχιλλέα προκειμένου να βάλει μπρος το σκοτεινό σχέδιο του και να βλάψει την Αθηνά που από την πρώτη στιγμή έχει αντιληφθεί τον πραγματικό του στόχο.

Την ίδια στιγμή, η Αλίκη προσπαθεί να κρατήσει μια ισορροπία με την Λεϊλά για το καλό της Αζίζα η ανακάλυψη όμως πως η μητέρα της μικρής έχει στην κατοχή της δυο πλαστά διαβατήρια ανατρέπουν τα πάντα. Παράλληλα, η Ελένη αποφασίζει να δώσει ακόμη μια ευκαιρία στον Ιάσωνα ενώ η Λήδα προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα τον βιολογικό της πατέρα αλλά και να καλύψει την απόσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Αντώνη.

Η Λεϊλά δέχεται απειλές από τους διακινητές, ενώ η Ελπίδα μαθαίνει για την αληθινή της δράση ενώ η Ελπίδα λέει στην Αθηνά ότι είναι σίγουρη πως κάποιος προσπάθησε να σκοτώσει τον αγαπημένο της και οι έρευνες ξεκινούν. Τέλος, η ζητάει αναφορικά με το θέμα του Μάνου τη συμβουλή του Χρήστου ο οποίος της προτείνει να φύγει άμεσα μαζί με το παιδί της από τη πόλη. Αυτή τον ακούει αλλά τίποτα δεν εξελίσσεται όπως το σχεδιάζει καθώς ο κίνδυνος καραδοκεί.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosSPOILERΉλιος spoiler