Ήλιος spoiler: Το DNA φέρνει την αλήθεια για τη Λήδα

Ήλιος spoiler: Η Λήδα συνεχώς ζούσε με την αμφιβολία για το αν είναι κόρη του Αντώνη, ενώ όλα τα γεγονότα την οδηγούσαν στο ότι βιολογικός πατέρας της είναι ο Κωνσταντίνος. Μάλιστα η μητέρα της στο σημείωμα που είχε αφήσει, έγραφε. Συγχώρησέ με σε παρακαλώ. Σε αγαπώ πολύ αλλά θα φύγω. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε. Δεν γίνεται να κρύβομαι άλλο. Συγχώρησέ με, Αντώνη. Αυτό το παιδί δεν είναι δικό σου”. Το σημείωμα αυτό την ώθησε να προχωρήσει και να κάνει τεστ DNA ώστε να δώσει τέλος στα ερωτήματά της.

Ήλιος spoiler: Το DNA φέρνει την αλήθεια για τη Λήδα

Έτσι όπως εξομολογήθηκε και στον Νικήτα, τον άνθρωπο που είναι πάντα δίπλα της, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, ο Αντώνης θα είναι ο πατέρας της, αφού εκείνος την μεγάλωσε, την αγάπησε και βρισκόταν κοντά της κάθε φορά που τον χρειαζόταν. Η αλήθεια έρχεται στο φως καθώς το DNA αποκαλύπτει ότι η Λήδα δεν είναι κόρη του Αντώνη.

Ο φάκελος με το αποτέλεσμα της εξέτασης του DNA είναι πλέον στα χέρια της Λήδας. Δεν μένει παρά να τον ανοίξει και να αντικρίσει την αλήθεια. Σοκαρισμένη, λέει στον Νικήτα που περιμένει με αγωνία ότι ο Αντώνης δεν είναι ο πατέρας της. Η ζωή της γεμίζει διλήμματα, αφού οι συναντήσεις της με τον Κωνσταντίνο γίνονται όλο και πιο συχνές, παρά τα αισθήματα που έχει για τον Αντώνη.

Όμως αι ο Αντώνης αρχίζει να ανησυχεί, γιατί δεν θέλει να χάσει τον μοναδικό άνθρωπο που του έχει απομείνει. Τη Λήδα την αγαπάει πάρα πολύ και ας είναι το κλίμα ανάμεσά τους φορτισμένο.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosSPOILERΉλιος spoiler