Ήλιος Spoiler: Στον πάτο της πισίνας η κόρη της Αλίκης και του Φίλιππου

Ήλιος Spoiler: Ο Φίλιππος κάνει απελπισμένες προσπάθειες να κρατηθεί στην Αλίκη, ενώ το μυαλό του συνεχίζει να είναι στη Λήδα… Ο Δημήτρης θέτει ωστόσο στην τελευταία ένα τελεσίδικο ερώτημα, απαιτώντας την ειλικρινή απάντησή της. Η Λήδα αισθάνεται μπερδεμένη, μην μπορώντας να διαχειριστεί τις σκέψεις και τα θέλω της.

Ήλιος Spoiler: Στον πάτο της πισίνας η κόρη της Αλίκης και του Φίλιππου

Δεν ξέρει αν μπορεί πραγματικά να ξεχάσει τον Φίλιππο, ώστε να προχωρήσει την σχέση της με τον Δημήτρη.

Ο Φίλιππος, παράλληλα προσπαθώντας να σώσει τη νέα του εταιρεία, ζητάει από την Αλίκη κάτι που τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση… Εκείνη φοβάται πως ο Φίλιππος θα καταστραφεί οικονομικά και στρέφεται στην Αλεξάνδρα.

Κι ενώ, ο Φίλιππος βρίσκεται σε τροχιά χωρισμού με την Αλίκη που παλεύει να σώσει τον γάμο τους, ο Δημήτρης λέει στην Λήδα ότι έκλεισε το σπίτι που θα μείνουν. Ήλιος Spoiler

Η κοπέλα όμως είναι φανερό πως έχει δεύτερες σκέψεις… Η Εύα, ελπίζοντας να κερδίσει το ενδιαφέρον του Ντίνου, οργανώνει πάρτι στο σπίτι της, με αφορμή τα γενέθλια και την αποφυλάκισή του.

Τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα περιμένει και, σε μια στιγμή αδυναμίας, θα βρεθεί μεθυσμένη και λιπόθυμη στον πάτο της πισίνας…

Η ζωή της πλέον βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ ο Φίλιππος και η Λήδα συναντιούνται τυχαία στο μπαρ του Δήμου…

Πώς θα αντιδράσει ο Φίλιππος όταν μάθει τι συνέβη στην κόρη του;

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosSPOILERΑλίκηSpoilerΉλιος spoilerΉλιος Φίλιππος