Ήλιος Spoiler: Στα χέρια θα πιαστούν ο Δημήτρης και ο Στέφανος

Ήλιος Spoiler: Δύο νέοι χαρακτήρες μπαίνουν στον δεύτερο κύκλο, αλλάζοντας τις ζωές των πρωταγωνιστών. Ο Δημήτρης θα κληθεί να έρθει αντιμέτωπος, τόσο με την Ελπίδα Σταύρου, νέα συνάδελφο και πρώην σύντροφο, όσο και με τον Στέφανο, τον ντεντέκτιβ που προσλαμβάνει η Αλεξάνδρα.

Ήλιος Spoiler: Στα χέρια θα πιαστούν ο Δημήτρης και ο Στέφανος

Ο Φίλιππος είναι -πλέον- νεκρός και όλη η Καβάλα έχει βυθιστεί στο πένθος. Κανείς δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο αγαπημένος τους φίλος χάθηκε τόσο άδικα. Ο Δημήτρης υπόσχεται να κάνει τα πάντα για να βρει τον πραγματικό ένοχο. Υπόσχεται στην Αλίκη πως δε θα μείνει ατιμώρητος αυτός που τον οδήγησε στον θάνατο…

Η Αλεξάνδρα προτείνει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στον Στέφανο Βάλβη, ο οποίος δέχεται να μετακομίσει στην Καβάλα, για να αναλάβει εκ νέου την υπόθεση του Φίλιππου Βενεκίδη. Ακούγοντας τις οδηγίες της Αλεξάνδρας, προσπαθεί να την πείσει πως είναι ένας πολύ άξιος ντεντέκτιβ. Βέβαια, η μητέρα του Φίλιππου, από τη μία τον ακούει και δέχεται τη βοήθειά του, από την άλλη τον απαξιώνει.

Ο Στέφανος παλεύει να φέρει το φως, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Λαϊνάς να εξοργίζεται στη σειρά Ήλιος. Τον αντιμετωπίζει σαν πρόβλημα και δε θέλει να μπλέκεται στα πόδια του. Έτσι, ο Στέφανος κάνει τα πάντα για να πείσει τόσο την Αλεξάνδρα, όσο και τον Δημήτρη.

Οι εντάσεις ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες θα είναι πολλές. Και οι δυο ερευνούν για την ίδια υπόθεση, φέρνοντας διαφορετικά στοιχεία και αποτελέσματα στο τραπέζι. Είναι τόσο κοντά και τόσο μακριά ταυτόχρονα. Το πιο τρομακτικό από όλα, είναι πως ο Στέφανος δεν είναι αυτό που δείχνει. Στη συνέχεια, ο χαρακτήρας αυτός θα ξεδιπλωθεί, με πολλά μυστικά να έρχονται στο φως…

iliosSPOILERΉλιος spoiler