Ήλιος spoiler: Σοκ στην σειρά! Ο Στέφανος είναι ο δολοφόνος του Φίλιππου

Ήλιος spoiler: Την ώρα που η Αθηνά αποδέχεται την πρόταση γάμου του Στέφανου, εκείνος συνεχίζει το σκοτεινό σχέδιό του, καθώς κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι είναι ο γιος του Μενέλαου. Η μόνη που τον υποψιάζεται είναι η Ελπίδα.

Ήλιος spoiler: Σοκ στην σειρά! Ο Στέφανος είναι ο δολοφόνος του Φίλιππου

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από όλα τα εγκλήματα είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτό που έκανε πάντα εντύπωση στην αστυνομία είναι πώς είναι δυνατόν να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, να ξέρει όλα τα σημεία της έρευνας και πώς να αποφεύγει τις κακοτοπιές.

Αυτό που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί είναι ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο Στέφανος. Η σχέση του με την Αθηνά, της οποίας την εμπιστοσύνη έχει κερδίσει πλήρως, του έχει δώσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μαθαίνει τα πάντα χωρίς να κινεί την υποψία κανενός. Η μόνη που ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητά του είναι η Ελπίδα.

Η αστυνόμος παίρνει νέες αποκαλυπτικές πληροφορίες για το παρελθόν του, που την αναστατώνουν και τη φοβίζουν ακόμη περισσότερο. Εκείνος, που δεν γνωρίζει για την έρευνά της, εξακολουθεί να την απειλεί, ενώ συμπαραστέκεται στην Αλίκη και σε όλη την οικογένεια, ενώ σύντομα τραγικές στιγμές θα ζήσει και ο Δημήτρης.

«Να ξέρεις ότι είμαι εδώ για να σε βοηθήσω και θα είμαι δίπλα σου σε ό,τι χρειαστείς», της λέει λίγο πριν η δίκη ξεκινήσει κι εκείνη τον πιστεύει. Δεν ξέρει ότι πίσω από το αγγελικό του πρόσωπο κρύβεται η πιο σκοτεινή όψη του και ότι ο Στέφανος επιδιώκει να εξοντώσει την ίδια και την οικογένειά της. Ο Στέφανος καταφέρνει να θολώσει τα νερά και με την Αθηνά, που δεν περνάει καν από το μυαλό της το παραμικρό. Το αντίθετο και το αποδεικνύει έμπρακτα

«Ναι, θέλω να σε παντρευτώ. Θέλω να είμαστε μαζί για πάντα», του ομολογεί και πέφτει στην αγκαλιά του αποδεχόμενη την πρόταση γάμου που της κάνει. Την ίδια στιγμή η Λήδα ανησυχεί πολύ για την ίδια και την οικογένειά της μετά το απειλητικό σημείωμα που λαμβάνει. Φοβάται κυρίως για τον γιο της τον Πέτρο. Στο μεταξύ η Ελπίδα προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες με τον Στέφανο για να μην κινδυνεύσει πάλι ο γιος της. Ο Στέφανος όμως βάζει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό του…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος spoilerΉλιος Αντ1Ήλιος εξελίξεις