Ήλιος Spoiler: Πριν την φυλακή ξανά ο Νικήτας

Ήλιος Spoiler: Το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου αναμένεται συγκλονιστικό. Όλοι παλεύουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, μετά την έκρηξη στο κτήμα της Αλίκης. Ο γάμος έχει μετατραπεί σε εφιάλτη. Ο Νικήτας βρίσκεται μακριά, στη σειρά Ήλιος, με την Λήδα να παλεύει να σταθεί στα πόδια της, στην Καβάλα. Όλοι μεταφέρονται στο νοσοκομείο, σε άσχημη κατάσταση.

Ήλιος Spoiler: Πριν την φυλακή ξανά ο Νικήτας

Ο Νικήτας μαθαίνει τα νέα, όμως δε μπορεί να κάνει κάτι. Έφυγε στην Αθήνα για να χτίσει από το μηδέν μία νέα ζωή. Αυτοί που τον καταδιώκουν, τον θεωρούν νεκρό. Επομένως, εάν μάθουν πως ο Νικήτας τελικά ζει, ο κίνδυνος προβλέπεται τεράστιος. Δεν πρέπει να πατήσει το πόδι του στην Καβάλα, δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με την Λήδα.

Ο ίδιος, όμως, δεν υπακούει. Πηγαίνει να βρει την αγαπημένη του, με κάθε κόστος. Η Λήδα βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση. Παρόλο που είναι και η ίδια τραυματισμένη, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, βοηθώντας τα θύματα της έκρηξης. Πιάνει δουλειά στο νοσοκομείο, αμέσως μετά το ατυχές συμβάν. Ο Νικήτας μαθαίνει για τα νέα, στη σειρά Ήλιος και τρέχει στην Καβάλα.

Την πλησιάζει και η Λήδα σαστίζει. Του ζητάει να φύγει καθώς κινδυνεύει, εκείνος, όμως, δε την ακούει. Έτσι, η παρουσία του στην πόλη δε θα αργήσει να γίνει ορατή σε αυτούς που τον κυνηγούν… Η Αθηνά, η αστυνόμος που τον βοήθησε να διαφύγει, θα βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Ο Νικήτας βρίσκεται ανάμεσα σε φυλακή ή θάνατο…

iliosΉλιος spoilerΉλιος νικητας