Ήλιος Spoiler: Ποια είναι η μικρή Αρίζα που μπαίνει στην ζωή της Αλίκης;

Ήλιος Spoiler: Μια νέα περιπέτεια θα δούμε να ξεκινά για την Αλίκη στην σειρά Ήλιος στα επόμενα επεισόδια καθώς μπορεί η υπόθεση του εργοστασίου να μην έχει κλείσει οριστικά αφού η Ιωάννα στέκεται εμπόδιο σε όλες τις κινήσεις της, ποιο γεγονός όμως θα σταθεί σαν αφορμή και η Αλίκη θα ασχοληθεί με μια άλλη υπόθεση στην σειρά Ήλιος;

Ήλιος Spoiler: Ποια είναι η μικρή Αρίζα που μπαίνει στην ζωή της Αλίκης;

Η Αλίκη σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TV24, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος θα βρει στο δρόμο ένα μικρό κοριτσάκι που φαίνεται να μην έχει κανέναν στην ζωή της. Η ίδια σπεύδει να την πάει στην αστυνομία κάνοντας ότι περνάει από το χέρι της για να βρει τους γονείς της μικρής μετανάστριας, αλλά τα εμπόδια που συναντά είναι πολλά.

Ο Δημήτρης αφού κάνει την έρευνα του γύρω από την μικρή Αρίζα ανακαλύπτει πως η μητέρας της είναι νεκρή. Η Αλίκη σοκάρεται και του προτείνει να την πάει στο σπίτι της μέχρι να βρεθεί μια λύση. Ο Δημήτρης συμφωνεί και βάζει μπροστά της διαδικασίες με την Πρόνοια καθώς η μητέρα του κοριτσιού παραμένει εξαφανισμένη.

Την επόμενη κιόλας στιγμή όμως, η Αλίκη στην σειρά Ήλιος διαπιστώνει πως η μικρή Αρίζα κινδυνεύει και προσπαθεί μαζί με τον Δημήτρη να βρει μια λύση για να την βοηθήσουν.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosSPOILERΉλιος spoiler