Ήλιος spoiler: Ο Στέφανος ένα βήμα πριν την δολοφονία του!

Ήλιος spoiler: Η Αλίκη, μετά την ερωτική εξομολόγηση του Παύλου, είναι προβληματισμένη. Ύστερα από σκέψη, καταλήγει στο συμπέρασμα πως δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της. Ο άντρας, μετά την απόρριψη της, επιστρέφει στο σπίτι του αποφασισμένος να δώσει ακόμη μία ευκαιρία στον γάμο του με τη Γεωργία. Εν τω μεταξύ, η Αθηνά παίρνει μία μικρή άδεια από το ψυχιατρείο και ξανασμίγει με λαχτάρα με το παιδί της. Η ίδια, μάλιστα, θέλει όσο τίποτε άλλο να αποδείξει την αλήθεια και να αφεθεί ελεύθερη ώστε να μεγαλώσει το μωρό της.

Ήλιος spoiler: Ο Στέφανος ένα βήμα πριν την δολοφονία του!

Η Αλίκη απορρίπτει τον Παύλο, αλλά εκείνος, μετά τον οριστικό χωρισμό του με τη Γεωργία, την προσεγγίζει ξανά. Τότε η γυναίκα αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της μαζί του. Από την άλλη, οι Αρχές ανακαλύπτουν τον δολοφόνο των γυναικών, ενώ λίγο μετά η Αθηνά αποπειράται να σκοτώσει τον Στέφανο. Για αυτό και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Από την άλλη, η Ελένη μαθαίνει από τον Αντρέα μία αλήθεια που δεν μπορεί να πιστέψει και σαστίζει. Την ίδια μέρα, η Λήδα γλιτώνει από τύχη από μία νέα επίθεση που γίνεται εναντίον της. Η γυναίκα είναι σοκαρισμένη, όμως θέλει πολύ να βοηθήσει στην αποκάλυψη του ενόχου. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στέφανος εξαναγκάζει τη Βίβιαν να τον βοηθήσει στα σκοτεινά σχέδια του. Εκείνη, παρόλο που δεν θέλει, φοβάται πως μπορεί να της κάνει κακό.

Η Αθηνά μεταφέρεται στις φυλακές και η Αλίκη προσπαθεί, με τη βοήθεια του Χρήστου, να αποδείξει ότι ο Μάνος είναι στην πραγματικότητα ο Στέφανος. Την ίδια ώρα, ο Παύλος διακρίνει μια περίεργη και ύποπτη συμπεριφορά στον Αντρέα, γεγονός που ανατρέπει όσα πίστευαν όλοι μέχρι τώρα. Μάλιστα, λίγο μετά, οι Αρχές τα καταφέρνουν και ανακαλύπτουν ποιος είναι ο δολοφόνος των νοσοκόμων! Οι ώρες περνούν και ο δικηγόρος επιστρέφει στο σπίτι του. Εκεί τον περιμένει η Γεωργία, η οποία παραδέχεται τόσο στον εαυτό της όσο και στον ίδιο πως η σχέση τους δεν μπορεί να προχωρήσει.

Το μόνο που τους ενώνει είναι η βαθιά αγάπη για την οικογένεια που δημιούργησαν κάποτε. Ωστόσο, δεν γίνεται να είναι και πάλι ζευγάρι και έτσι χωρίζουν οριστικά. Εκείνος συμφωνεί μαζί της και στη συνέχεια πηγαίνει και βρίσκει την Αλίκη. Τότε της ανοίγεται, ακόμη μία φορά, και της εκφράζει όλα όσα αισθάνεται για εκείνη. Η γυναίκα αποφασίζει να αφήσει πίσω της τις ανασφάλειές της και να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της μαζί του. Την ίδια ώρα, όμως, μια κατά μέτωπο σύγκρουση του Χρήστου με τον Στέφανο οδηγεί τα πράγματα στα άκρα. Μάλιστα, η Αθηνά προσπαθεί να σκοτώσει τον άντρα και τότε ξετυλίγεται το κουβάρι, για να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον Στέφανο και τις πράξεις του.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosSPOILERΉλιος spoiler