Ήλιος spoiler: Ο Στέφανος εφαρμόζει το σκοτεινό του σχέδιο!

Ήλιος spoiler: Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Στέφανος εφαρμόζει το σκοτεινό του σχέδιο με την Αθηνά να πέφτει στην παγίδα του και τον Αχιλλέα να κινδυνεύει ξανά. Ο τελευταίος δέχεται ένα χτύπημα και οδηγείται στο νοσοκομείο και η Αθηνά δίνει κατάθεση στην Αστυνομία για το παραπάνω συμβάν.

Ήλιος spoiler: Ο Στέφανος εφαρμόζει το σκοτεινό του σχέδιο!

Η ίδια προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα πως πίσω από όλα όσα συμβαίνουν κρύβεται ο Στέφανος. Όμως τα στοιχεία των Αρχών οδηγούν σε εκείνη και τη συλλαμβάνουν. Εν τω μεταξύ, ο Αχιλλέας συνέρχεται και ανησυχεί για την ψυχική υγεία της Αθηνάς. Έτσι, υπογράφει ως γιατρός της συγκατάθεσή του να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, παρά τις προσπάθειες εκείνης να την πιστέψουν! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, στην Καβάλα επικρατεί πανικός μιας και ένας μανιακός δολοφόνος σκοτώνει νοσοκόμες. Η Αστυνομία βρίσκει το πτώμα μίας γυναίκας κοντά στη φάρμα και όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα ακόμη χτύπημα του κατά συρροή δολοφόνου!

Στον της τόπο του εγκλήματος, οι Αρχές ανακαλύπτουν , ένα στοιχείο που τους οδηγεί στους υπαλλήλους της φάρμας και ο Χρήστος στρέφει τις υποψίες του στον Αντρέα. Κι ενώ αυτή η υπόθεση τρομάζει τους ήρωες, η Λήδα συγκρούεται με την αδελφή της, εξαιτίας της καταγγελίας εναντίον της. Η Άρτεμις βγαίνει εκτός εαυτού με αποτέλεσμα ο Αντώνης και ο Νικήτας να ανησυχούν για τη Λήδα.

Η τεταμένη κατάσταση που επικρατεί ανάμεσά τους ανησυχεί και τον Κωνσταντίνο. Ωστόσο, η Άρτεμις είναι αποφασισμένη να πολεμήσει τη Λήδα, με όποιον τρόπο μπορεί, και έτσι συγκρούεται ξανά μαζί της. Λίγες ώρες μετά και καθώς η τελευταία επιστρέφει στο σπίτι, δέχεται  μια επίθεση που την τρομάζει. Ευτυχώς καταφέρνει να ξεφύγει.

Παρόλο που όλοι πιστεύουν πως της επιτέθηκε ο μανιακός δολοφόνος, εκείνη είναι σίγουρη πως από πίσω από αυτό κρύβεται η αδελφή της, η οποία θέλει να τη βλάψει. Όμως τόσο ο Νικήτας όσο και ο Αντώνης αγωνιούν για τη ζωή και την ασφάλειά της.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosSPOILERΉλιος spoiler