Ήλιος Spoiler: Ο Μάρκος κλέβει όλα τα χρήματα της Αλεξάνδρας

Ήλιος Spoiler: Ανατροπές και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 Ήλιος. Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος και η Αλίκη μαθαίνουν πως η Εύα έχει σχέση με έναν μεγαλύτερο άντρα και σαστίζουν.

Ήλιος Spoiler: Ο Μάρκος κλέβει όλα τα χρήματα της Αλεξάνδρας

Οι δύο γονείς προσπαθούν να δώσουν στην κόρη τους να καταλάβει πως η σχέση αυτή είναι λάθος. Εκείνη, αν και στην αρχή αντιδρά, στην πορεία υποκρίνεται την υπάκουη. Όμως, ο έρωτάς της για τον Μάρκο είναι τόσο δυνατός, που λίγο μετά επικοινωνεί μαζί του. Τότε οι δυο τους καταστρώνουν ένα επικίνδυνο σχέδιο ώστε να καταφέρουν να συναντηθούν. Λίγο αργότερα, ο Μάρκος, κυριευμένος όσο Ποτέ από την εμμονή που έχει για την Αλίκη, αποφασίζει να την τρομοκρατήσει ξανά. Το σχέδιό του ολοκληρώνεται με επιτυχία μιας και η γυναίκα βρίσκει μια πειραγμένη φωτογραφία της και πανικοβάλλεται. Αμέσως το αναφέρει στον Φίλιππο και μαζί ενημερώνουν τον Δημήτρη.

Όλοι τους είναι βέβαιοι πως πίσω από αυτό κρύβεται ο παραλίγο βιαστής της. Από την άλλη, ο Μάρκος είναι βέβαιος πια πως μπορεί να χειραγωγήσει την Εύα. Έτσι, θέλοντας να κλέψει τα χρήματα της Αλεξάνδρας, ζητάει από την κοπέλα μια χάρη. Αυτή δεν είναι άλλη από το να ζητήσει από τη γιαγιά της να πάει για λίγες μέρες να μείνει στο σπίτι της. Η Αλεξάνδρα δέχεται με χαρά να φιλοξενήσει την εγγονή της και η αντίστροφη μέτρηση για να υλοποιηθεί το ύπουλο σχέδιο του Μάρκου ξεκινά! Την επόμενη μέρα, ο τελευταίος καταφέρνει και κλέβει από τον τραπεζικό λογαριασμό της Αλεξάνδρας όλα της τα χρήματα.

Όταν εκείνη συνειδητοποιεί πως κάποιος έκλεψε τους κωδικούς της και άδειασε τον τραπεζικό της λογαριασμό, σαστίζει! Η γυναίκα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μιας και αισθάνεται πως η ζωή της καταστράφηκε. Η ίδια δεν χάνει χρόνο και αμέσως καταγγέλλει την κλοπή στην Αστυνομία. Τότε ο Δημήτρης υποψιάζεται πως πίσω από αυτή την ενέργεια κρύβεται κάποιος υπάλληλος από την εταιρεία της. Για το γεγονός αυτό ενημερώνεται και ο Φίλιππος και συμπαραστέκεται στη μητέρα του, η οποία είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη. Την ίδια ώρα, ο Μάρκος συνεχίζει να βαδίζει βάσει του σχεδίου του και συναντάει την Εύα. Τότε της λέει πως σε λίγες μέρες θα το σκάσουν μαζί. Ήλιος Spoiler

Εκείνη τη στιγμή, όμως, οι δυο τους αγνοούν πως τούς βλέπει ο Πέτρος. Επιστρέφοντας στο γραφείο, ο Μάρκος τρομοκρατείται όταν βλέπει εκεί την Αστυνομία. Ο ίδιος ανησυχεί ιδιαίτερα για να μην τον ανακαλύψουν τόσο για την κλοπή όσο και για τις επιθέσεις στην Αλίκη. Οι ώρες περνούν και η περίεργη συμπεριφορά που έχει ο άντρας προκαλεί θυμό στην Εύα. Η τελευταία πιστεύει πως εκείνος της είπε ψέματα και το σκάει από το σπίτι για να πάει να τον βρει. Φτάνοντας, λοιπόν, στο ξενοδοχείο που μένει ο Μάρκος, τσακώνονται, Όμως ο άντρας καταφέρνει να την πείσει να το σκάσουν μαζί.

Στο μεταξύ, η απουσία της προκαλεί αναστάτωση στους γονείς της, οι οποίοι την αναζητούν παντού. Τότε φτάνει στο κινητό της Αλίκης και του Φίλιππου ένα μήνυμα από την Εύα, π οποία τους ανακοινώνει πως θα φύγει στο εξωτερικό. Οι δύο γονείς κοντεύουν να τρελαθούν, ενώ η Αλεξάνδρα πιστεύει πως η εγγονή της την έκλεψε και θα φύγει από τη χώρα με τα λεφτά της. Οι ώρες περνούν και ενώ τα μέλη της οικογένειας ψάχνουν παντού για να βρουν την Εύα, εκείνη μετανιώνει για την απόφασή της και θέλει να επιστρέφει στο σπίτι της. Όμως αυτό προκαλεί την οργή του Μάρκου, ο οποίος για πρώτη φορά τής αποκαλύπτει τις αληθινές του προθέσεις. Κι ενώ η Εύα ξεσπάει σε κλάματα μιας και ο Μάρκος την κρατάει όμηρο, ο Δημήτρης ζητάει από τον Πέτρο να του περιγράφει τον άντρα που είδε μαζί με την αδελφή του. Τότε καταλαβαίνει πως είναι ο ίδιος που είχε επιτεθεί στην Αλίκη και ξεκινά ένας αγώνας δρόμου για να τον βρουν!

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος spoilerΉλιος επεισόδια