Ηλιος Spoiler: Ο Φίλιππος σκοτώνει μια γυναίκα

Ηλιος Spoiler: Ο Φίλιππος το τελευταίο διάστημα έχει βρει τη δύναμη και ζει τη ζωή του όπως πραγματικά επιθυμεί. Συγκεκριμένα, ο άντρας συγκατοικεί με τον πρώτο του έρωτα, τη Λήδα, ενώ όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα, αφού ανεξαρτητοποιήθηκε από τη μητέρα του, στήνει τη δική του εταιρεία.

Ηλιος Spoiler: Ο Φίλιππος σκοτώνει μια γυναίκα

Παρά τις αρχικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη δουλειά του, ο Φίλιππος τελικά καταφέρνει με κόπο και μεγάλη προσπάθεια να κάνει πράξη το σχέδιό του. Μάλιστα, ένα βράδυ γιορτάζει με όλους τους συνεργάτες του το στήσιμο της νέας εταιρείας του.

Αποχωρώντας από εκεί, μπαίνει ευτυχισμένος αλλά και πολύ κουρασμένος στο αυτοκίνητό του και κατευθύνεται προς το σπίτι του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο Φίλιππος παλεύει να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά, καθώς από την κούραση είναι έτοιμος να κοιμηθεί. Πράγμα που τελικά συμβαίνει για λίγα δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα τη μοιραία εκείνη στιγμή ο Φίλιππος με το αμάξι του χτυπάει μία γυναίκα. Ο άντρας τότε, αν και ξυπνά από τον εκκωφαντικό θόρυβο, δεν αντιλαμβάνεται πως έχει χτυπήσει θανάσιμα όπως θα αποδειχθεί έναν άνθρωπο.

Έπειτα επιστρέφει στο σπίτι του και κοιμάται αμέσως, καθώς είναι εξαντλημένος. Όμως το πρωί, μόλις ξυπνάει, και έχοντας καθαρό μυαλό, σοκάρεται όταν συνειδητοποιεί τι έκανε το βράδυ που τον πήρε ο ύπνος στο τιμόνι. Λίγα λεπτά μετά ενημερώνεται πως ένα αυτοκίνητο το προηγούμενο βράδυ, χτύπησε μία γυναίκα η οποία άφησε την τελευταία της πνοή. Ο ίδιος αισθάνεται τρομερές τύψεις. Αποφασίζει όμως να παραδοθεί στην Αστυνομία. Ηλιος Spoiler

Ωστόσο, δεν βρίσκει το θάρρος τελικά να το κάνει. Στο μυαλό του περιστρέφεται συνεχώς αυτό το τρομερό συμβάν, ενώ κατακλύζεται από φόβο και ενοχές. Ο Φίλιππος θεωρεί σωστό πως πρέπει να σταθεί στην οικογένεια της γυναίκας που σκότωσε. Έτσι, συλλέγει πληροφορίες και προσπαθεί να βρει τρόπο να βοηθήσει την Ειρήνη, τη μικρή κόρη της γυναίκας που έχασε τη ζωή της. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αλεξάνδρα, που δεν έχει ιδέα τι περνάει ο γιος της, ψάχνει να μάθει πώς εκείνος κατάφερε και βρήκε τα χρήματα για τη νέα εταιρεία του.

Ακόμη, η ίδια συναντάει την εγγονή της, και αποφασίζουν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να χωρίσουν ο Φίλιππος και η Λήδα. Η Εύα τότε αναλαμβάνει αμέσως δράση προσπαθώντας να κάνει δύσκολη τη ζωή του πατέρα της. Η άρνηση της Εύας να αποδεχθεί τη σχέση του με τη Λήδα αλλά και ο θάνατος της γυναίκας που προκάλεσε άθελά του, μέρα με την ημέρα διαλύουν ψυχολογικά τον Φίλιππο. Παρόλο που η Λήδα προσπαθεί να είναι στο πλευρό του, εκείνος κρατάει αποστάσεις και κλείνεται στον εαυτό του. Η Λήδα ανησυχεί πολύ για εκείνον, αλλά τον Φίλιππο τον μόνο που τον ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να ηρεμήσει και να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosSPOILERΉλιος Φίλιππος