Ήλιος Spoiler: Ο Δημήτρης πέφτει νεκρός από πυροβολισμούς

Ήλιος Spoiler: Ο Δημήτρης όπως είναι ήδη γνωστό θα βρεθεί όμηρος μαζί με την μικρή Αζίζα, καθώς οι δυο τους θα πέσουν στα χέρια ενός πολύ οργανωμένου κυκλώματος.

Ήλιος Spoiler: Ο Δημήτρης πέφτει νεκρός από πυροβολισμούς

Η αστυνομία κινεί γη και ουρανό με σκοπό να ανακαλύψει το κύκλωμα το οποίο τον κρατάει και το καταφέρνει καθώς ένας από αυτούς, πιο συγκεκριμένα ο Τζαφάρ, τους λέει πως θα τον αφήσουν ελεύθερο άμα τον επιτρέπουν να φύγει από την χώρα ασφαλής.

Ο Δημήτρης μετά από ημέρες καταφέρνει και αφήνεται ελεύθερος και σπεύδει να τρέξει να προλάβει την Αλίκη, η οποία είναι και αυτή στόχος του κυκλώματος και από λεπτό σε λεπτό τα τσιράκια του Τζαφάρ σκοπεύουν να της επιτεθούν. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Χρήστο, στον οποίο έρχεται αυτή η πληροφορία και τρέχει να προλάβει το κακό.

Όμως τα πάντα θα ανατραπούν και θα είναι ήδη πολύ αργά. Ο Δημήτρης πέφτει νεκρός από πυροβολισμούς του Τζαφάρ στην σειρά Ήλιος και τα πάντα αλλάζουν. Όλη η Καβάλα πενθεί και ο θρήνος της Αλίκης είναι αβάσταχτος. Η Αλίκη θα βιώσει ξανά, μετά τον θάνατο του Φίλιππου, τον θρήνο και την οδύνη καθώς θα χάσει τον αγαπημένο της.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosSPOILERΉλιος spoiler