Ήλιος spoiler: Ο Δημήτρης αρχίζει να θυμάται και προσπαθεί να αποδράσει

Ήλιος spoiler: Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα στην κυριολεξία θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος. Ο Δημήτρης παραμένει άφαντος από όλους και η κατάσταση φτάνει στα άκρα. Όλοι πιστεύουν πως είναι νεκρός καθώς είναι πολλές οι μέρες που δεν έχει δώσει σημεία ζωής με την αστυνομία να κάνει τα πάντα για να τον εντοπίσει. Η σχέση του Δημήτρη με την Νάντια στην σειρά Ήλιος παίρνει άλλες διαστάσεις με την Νάντια να απειλεί να τον σκοτώσει.

Ήλιος spoiler: Ο Δημήτρης αρχίζει να θυμάται και προσπαθεί να αποδράσει

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv, ο Δημήτρης στην σειρά Ήλιος βιώνει έναν γολγοθά στην σειρά καθώς δεν έχει ανακτήσει πλήρως την μνήμη του. Η Νάντια τον κρατά φυλακισμένο σε ένα απομονωμένο μέρος χωρίς να του δίνει πληροφορίες για την ζωή του. Ο ίδιος όσο περνάει ο καιρός ανακτά όλο ένα και περισσότερο την μνήμη του ανακαλύπτοντας πως την Νάντια την γνωρίζει από παλιά χωρίς να θυμάται όμως τα πάντα για αυτήν.

Φυσικά ο ίδιος δεν της αποκαλύπτει τίποτα και με την πρώτη ευκαιρία ψάχνει τα πράγματά της και σοκαρίζεται μόλις μαθαίνει για την απαγωγή του. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται πως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά με την ζωή του να κινδυνεύει. Ο ίδιος παραμένει εγκλωβισμένος σε ένα δωμάτιο μέχρι την στιγμή που χάνει τον έλεγχο και ξεσπάει πάνω στην Νάντια. Η σύγκρουση μεταξύ τους είναι άγρια και μετά από αυτά τα γεγονότα προσπαθεί να το σκάσει, δυστυχώς όμως οι προσπάθειες που κάνει είναι μάταιες.

Αφού οι προσπάθειες που κάνει για να αποδράσει αποτυγχάνουν, καταφέρνει και θυμάται το τηλέφωνο της πρώην γυναίκας του και επικοινωνεί με την μονάκριβή του κόρη, Μαριάνθη. Η Νάντια τα μαθαίνει όλα και εξορισμένη τα παίζει όλα για όλα, απειλώντας τον με όπλο, λέγοντας πως θα τον σκοτώσει. Στιγμές αγωνίας θα βιώσει ο Δημήτρης στην σειρά Ήλιος καθώς ανακαλύπτει το σκοτεινό πρόσωπο της Νάντιας και σοκάρεται.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος spoilerΉλιος Αντ1Ήλιος εξελίξειςΉλιος επεισόδια