Ήλιος Spoiler: Ο Δημήτρης ανακαλύπτει πως η Ελένη βοηθάει τον Ιάσονα

Ήλιος Spoiler: Συνταρακτικές θα είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Ήλιος στα επόμενα επεισόδια με τον Δημήτρη να στήνει παγίδα στην Ελένη που είναι πρώην σύζυγος του με στόχο να ανακαλύψει τον Ιάσονα.

Ήλιος Spoiler: Ο Δημήτρης ανακαλύπτει πως η Ελένη βοηθάει τον Ιάσονα

Ο Δημήτρης Λαινάς στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα ανακαλύψει πως η Ελένη, η πρώην γυναίκα του επικοινωνεί με τον Ιάσονα. Ο ίδιος στην συνέχεια φανερά ενοχλημένος θα την στήσει μια παγίδα με στόχο να ανακαλύψει που βρίσκεται ο Ιάσονας ο οποίος είναι ύποπτος για φόνο με την αστυνομία να έχει χάσει τα ίχνη του εδώ και καιρό.

Ο Δημήτρης ζητάει την βοήθεια της για να καταφέρει να εντοπίσει τον Ιάσωνα με σκοπό να τον συλλάβει για τον φόνο των γονιών του.

Στο παιχνίδι στην συνέχεια θα παρέμβει και η Ελπίδα Σταύρου η νέα εγκληματολόγος που έχει αναλάβει την υπόθεση, καταστρώνοντας ένα σχέδιο με την Ελένη και τον Δημήτρη, για να πιάσουν τον Ιάσονα. Όμως ένα ατύχημα θα φέρει την ανατροπή και θα τους αλλάξει τα σχέδια την τελευταία στιγμή.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες στην σειρά του ΑΝΤ1 Ήλιος όπου ο Δημήτρης θα ανακαλύψει πως η Ελένη βοηθάει και κρύβει τον Ιάσονα ο οποίος θα έπρεπε να ήταν ήδη στην φυλακή.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος spoilerΉλιος Αντ1Ήλιος εξελίξειςΉλιος επεισόδια