Ήλιος spoiler: Νικήτας και Χρήστος φυγαδεύουν την Δάφνη

Ήλιος spoiler: Ο διοικητής Πάνος Σταματίου τελικά αποδεικνύεται όχι μόνο επικίνδυνος αλλά και αδίστακτος. Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Καβάλα έβαλε στο στόχαστρό του την Δάφνη, την Σοφία αλλά και τον Χρήστο τον οποίο τον έκλεισε και στην φυλακή για ένα διάστημα.

Ήλιος spoiler: Νικήτας και Χρήστος φυγαδεύουν την Δάφνη

Για ποιο λόγο ο Χρήστος και ο Νικήτας στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος κρύβουν την Δάφνη από τον νέο διοικητή;

Η γυναίκα του Χρήστου, η Σοφία πέφτει στα δίχτυα του Σταματίου καθώς την έχει βάλει στο μάτι. Ο συγκεκριμένος τύπος εκτός από ένας σκληρός άνθρωπος, παρενοχλεί και γυναίκες με την Σοφία να είναι ένα από τα επόμενα θύματα του. Η Δάφνη το τελευταίο καιρό προσπαθεί να βοηθήσει πολλές κακοποιημένες γυναίκες οι οποίες οι περισσότερες είναι θύματα του ίδιου.

Η Σοφία αμέσως ενημερώνει τον Χρήστο για την άνανδρη συμπεριφορά του Σταματίου απέναντί της και τον εξοργίζει. Ο Χρήστος βάζει σκοπό της ζωής του να τον κλείσει για πάντα στην φυλακή. Οι ανοιχτοί λογαριασμοί όμως που έχει και αυτός και η Δάφνη τον διοικητή δεν έχουν κλείσει ακόμα με τον ίδιο να τους απειλεί ευθέως πως η Δάφνη θα καταλήξει στην φυλακή.

Έτσι ο Χρήστος στην σειρά Ήλιος ζητάει την βοήθεια του Νικήτα με σκοπό να φυγαδεύσουν την Δάφνη από την Καβάλα έτσι ώστε να γλιτώσει από τον σκληρό και αδίστακτο, Πάνο Σταματίου.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος spoilerΉλιος Αντ1Ήλιος εξελίξειςΉλιος επεισόδια