Ήλιος Spoiler: Μια δημοσίευση για την Αγγελική θα ανατρέψει τις ισορροπίες

Ήλιος Spoiler: Ο Φίλιππος και η Αλίκη έρχονται και πάλι κοντά σε μια προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους. Η Αντωνίου ανακαλύπτει πως η Λήδα την πλησίασε για να την κατασκοπεύει, ενώ ο Δημήτρης ζητάει από την Αθηνά να εκδώσει ένταλμα εναντίον της.

Ήλιος Spoiler: Μια δημοσίευση για την Αγγελική θα ανατρέψει τις ισορροπίες

Η Νίκη, ανυποψίαστη ακόμα για τον ρόλο του γιου της στην υπόθεση του Ντίνου, καλεί δικό της δικηγόρο να βοηθήσει τον Ντίνο. Η Μάρθα συνέρχεται προκαλώντας τον πανικό της Νέλλης και του Μάνου. Η Αλίκη προβληματίζεται βλέποντας την ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και την βίαιη συμπεριφορά του Μάνου απέναντι στη Νέλλη και μοιράζεται την ανησυχία της με τον Δήμο.

Ο Ντίνος, αποφασισμένος να γλιτώσει τη φυλακή με κάθε κόστος, αναλαμβάνει δράση λίγο πριν η Μάρθα καταθέσει στον Δημήτρη.

Μια δημοσίευση που αφορά την Αγγελική θα ανατρέψει ξαφνικά όλες τις ισορροπίες και η Αντωνίου έχει ακόμη περισσότερους λόγους να φοβάται… Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πάντα τελικά…

Η Αθηνά θα παραδεχτεί ότι αδίκησε τον Δημήτρη και υποτίμησε την κατάσταση. Η Αντωνίου θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μαρία. Ο Δημήτρης παίρνει το ένταλμα και αρχίζει έρευνα στο σπίτι της Αντωνίου. Θα βρει κάποιο στοιχείο ή πρόλαβε να τα καταστρέψει όλα; Ήλιος Spoiler

Η Νέλλη αποφασίζει να μιλήσει στην Νίκη και να της πει όλη την αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosSPOILERΉλιος spoilerΉλιος ΑγγελικήΉλιος Νίκη