Ήλιος spoiler: Μια απόπειρα αυτοκτονίας έρχεται να αναστατώσει την ζωή αρκετών ηρώων

Ήλιος spoiler: Μια απόπειρα αυτοκτονίας έρχεται στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος, η οποία θα αναστατώσει την ζωή αρκετών ηρώων καθώς είναι μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε.

Ήλιος spoiler: Μια απόπειρα αυτοκτονίας έρχεται να αναστατώσει την ζωή αρκετών ηρώων

Ο λόγος για τον Διονύση ο οποίος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια νέα υπόθεση στην σειρά Ήλιος που θα τον βάλει σε αρκετούς μπελάδες καθώς οι κατηγορίες που θα πέσουν πάνω του θα είναι ασήκωτες.

Μια νέα υπόθεση θα δούμε σε λίγο καιρό στην σειρά Ήλιος που θα θέσει σε μεγάλους μπελάδες κάποιους ήρωες της σειράς, οι οποίοι φαίνεται πως είναι μπλεγμένοι. Ένας από αυτούς θα είναι και ο Διονύσης, τον οποίο θα τον κατηγορήσουν πως κακοποιούσε γυναίκες στο παρελθόν με τα στοιχεία εναντίον του να είναι ατράνταχτα.

Η Λένα που είναι η μόνη που έχει στο πλευρό του προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για να μάθει την αλήθεια καθώς και η αυτή έχει τις αμφιβολίες της για την αθωότητά του. Η ίδια απευθύνεται στην Σοφία και τον Χρήστο με σκοπό να την βοηθήσουν αλλά και εκείνοι ενώ γνωρίζουν τον Διονύση πολλά χρόνια με όλα αυτά που τους έχουν συμβεί δεν ξέρουν τι να πιστέψουν.

Ο Διονύσης προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει την αθωότητά του αλλά όπως όλα δείχνουν δεν τα καταφέρνει. Έτσι, σε μια στιγμή αδυναμίας και μη αντέχοντας άλλο τον διασυρμό που δέχεται προσπαθεί να βάλει τέλος στην ζωή του. Τελευταία στιγμή όμως τον προλαβαίνουν και τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγειάς του Διονύση στην σειρά Ήλιος μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που κάνει είναι πολύ κρίσιμη, με την Λένα να είναι απαρηγόρητη, ελπίζοντας σε ένα θαύμα.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

ant1antennaepeisodiaepeisodioiliosseiresSPOILERtv newswebtvαντ 1αντεναΕλληνικέςΉλιος spoilerήλιος trailerΉλιος Β ΚύκλοςΉλιος εξελίξειςΉλιος επεισόδιαΉλιος επόμενα επεισόδιαηλιος νεα επεισοδιαΗΛΙΟΣ σήμεραΉλιος τι θα γίνει