Ήλιος Spoiler: Μαρία και Αντώνης καταρρέουν με τα νέα

Ήλιος Spoiler: Οι γονείς της Λήδας ενημερώνονται πως ο δολοφόνος της κόρης τους είναι η Άννα. Στο άκουσμα της είδησης, η Μαρία καταρρέει, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως η αδελφική της φίλη σκότωσε το παιδί της και τόσα χρόνια βρισκόταν στο πλευρό της παίζοντας θέατρο. Το ίδιο σοκαρισμένος είναι και ο Αντώνης.

Ήλιος Spoiler: Μαρία και Αντώνης καταρρέουν με τα νέα

Ο άντρας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως δεκαοκτώ χρόνια η δολοφόνος του παιδιού τους ήταν δίπλα τους, ενώ παράλληλα απορεί για ποιο λόγο δολοφόνησε την κόρη τους. Όμως το φινάλε της ιστορίας αυτής δεν έχει γραφτεί ακόμη και αναμένεται να είναι σοκαριστικό για όλους. Από την άλλη, ο Φίλιππος αρχίζει να αμφιβάλλει ξανά για τη μητέρα του, ενώ αισθάνεται μόνος ξανά, αφού η Αλίκη βρίσκεται απέναντι του και τον αμφισβητεί.

Οι μέρες περνούν και ο Ντίνος δυσκολεύεται να προσαρμοστεί ξανά στο σχολείο, ενώ η Εύα τού αποκαλύπτει πως η σχέση της Λένας και του Πέτρου δεν είναι απλώς φιλική. Την ίδια ώρα, η Νίκη βρίσκεται σε αδιέξοδο και κάνει σπασμωδικές κινήσεις για να βγάλει τον γιο της από τη φυλακή.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά στην σειρά του ΑΝΤ1, η Λήδα έχει πολλά μέτωπα να αντιμετωπίσει. Από τη μία, τη μητέρα της, η οποία κατηγορεί τον εαυτό της τόσο για τη μοίρα της Αγγελικής που δεν μπόρεσε να αλλάξει όσο και για τις ευθύνες που ρίχνει τόσα χρόνια άδικα στη Λήδα. Ήλιος Spoiler

Από την άλλη, την επιμονή και τη λαχτάρα του Δημήτρη να ζήσουν πια μαζί. Η κοπέλα αισθάνεται πως πιέζεται, μιας και ακόμα μέσα της παλεύει να ξεπεράσει τον Φίλιππο. Την ίδια μάχη με τον εαυτό του, όμως, δίνει και ο τελευταίος, ο οποίος προσπαθεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την Αλίκη. Ωστόσο, η στάση της τελευταίας, που επηρεάζεται πάντα από τα κρυφά σχέδια της Αλεξάνδρας, δεν βοηθάει καθόλου τη σχέση της με τον Φίλιππο.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosSPOILERΉλιος spoilerΉλιος επεισόδιαΉλιος επόμενα επεισόδια