Ήλιος spoiler: Η συνάντηση που συγκλονίζει την Αλίκη

Ήλιος spoiler: Η Ελσα μαθαίνει από κάποιες ανώνυμες πληροφορίες για την εμπλοκή της Αλεξάνδρας και της Αλίκης στο έγκλημα. «Ξέρω ότι εσύ και η Αλίκη είστε πίσω από τη δολοφονία του Βολίδη», της λέει. «Τολμάς και μιλάς εσύ;», της απαντάει εξοργισμένη η Αλεξάνδρα. «Δεν σε φοβάμαι όσο κι αν προσπαθείς να με τρομοκρατήσεις.

Ήλιος spoiler: Η συνάντηση που συγκλονίζει την Αλίκη

Το μόνο που έχω να κάνω είναι να πω στον Λαϊνά πως η γυναίκα του και η πρώην πεθερά της είναι πίσω από το έγκλημα. Και μπορώ να το κάνω». «Δεν είσαι σε θέση να με απειλείς. Να ξέρεις ότι γνωρίζω πολύ καλά ότι είσαι πίσω από όλες τις βρομοδουλειές του Μενέλαου και τη δολοφονία του γιου μου. Οταν το αποδείξω θα σε συντρίψω, θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια», αντεπιτίθεται η Αλεξάνδρα.

Λίγο αργότερα η Αλίκη βρίσκεται στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις και μαθαίνει τυχαία ότι νοσηλεύεται η σύζυγος του Βολίδη. Αποφασίζει να πάει να τη δει. «Ο άντρας μου εξαφανίστηκε σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι πριν από 18 χρόνια. Εζησα από τότε με την ελπίδα να τον βρω ζωντανό. Ξόδεψα χρήματα και αφιέρωσα τη ζωή μου στο να ανακαλύψω κάποιο ίχνος του, χωρίς αποτέλεσμα», της εξομολογείται εκείνη.

Στην αποκαλυπτική συνάντησή της με τη Μαργαρίτα Βολίδη οι τύψεις της Αλίκης ενισχύονται. Την επισκέπτεται ξανά, αυτή τη φορά για να της πει όλη την αλήθεια για τη νύχτα του φόνου του άντρα της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, κάποια μυστηριώδη τηλεφωνήματα αναστατώνουν και φοβίζουν την Ελσα.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος spoilerΗλιος Αλίκη