Ήλιος Spoiler: Η συγκατοίκηση Λήδας – Δημήτρης και η Σύλληψη του Μάνου

Ήλιος Spoiler: Το βίντεο του υπόπτου «ξεσκεπάζει» τον άνθρωπο που δολοφόνησε την Αγγελική και η αποκάλυψη θα τους συνταράξει όλους. Η Λήδα, που αναγνωρίζει την ταυτότητα του φονιά, μπαίνει σε κίνδυνο.

Ήλιος Spoiler: Η συγκατοίκηση Λήδας – Δημήτρης και η Σύλληψη του Μάνου

Αφού η Λήδα δέχεται να συγκατοικήσει με τον Δημήτρη, η σχέση τους τίθεται πλέον σε νέα βάση. Ο Φίλιππος ωστόσο αντιδρά, όχι μόνο γιατί χάνει τη Λήδα, αλλά και γιατί πιστεύει πως η παρουσία του Δημήτρη στη ζωή του Πέτρου θα τον απομακρύνει από τον ίδιο.

Στο μεταξύ, ο Δήμος αγωνίζεται να πείσει τη Μάρθα να καταδώσει τον Μάνο και αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Δημήτρη για να τον «ξεσκεπάσουν». Το θέμα είναι βέβαια να πείσουν τη Νέλλη να συνεργαστεί. Και όλα αυτά ενώ η Αντωνίου ανοίγει «πόλεμο» ώστε να αποκαταστήσει το καλό της όνομα.

Η σύλληψη του Μάνου αναγκάζει τους πάντες να διαλέξουν στρατόπεδο. Η Νέλλη θέλει να αποστασιοποιηθεί, αλλά είναι παγιδευμένη. Ο Ντίνος χαμογελά επιτέλους λίγο πριν αθωωθεί. Οι καταθέσεις της Μάρθας και της Εΰας είναι καθοριστικές για εκείνον. Ήλιος Spoiler

Σύντομα ο Δήμος ανακαλύπτει αυτό που φοβόταν για τη Νίκη… Ο Φίλιππος προσπαθεί να προλάβει μια λάθος κίνηση της Αλεξάνδρας. Ο Δημήτρης επιχειρεί να εντοπίσει τον αποστολέα των μηνυμάτων, καθώς πλέον είναι σίγουρος ότι πρόκειται για τον δολοφόνο της Αγγελικής. Μαζί με τη Λήδα βλέπουν ξανά σχολαστικά το βίντεο του ύποπτου με την κουκούλα και εντοπίζουν μια λεπτομέρεια…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosSPOILERΉλιος spoilerΉλιος ΔημήτρηςΉλιος ΛήδαΉλιος Μάνος