Ηλιος Spoiler: Η μυστηριώδης γυναίκα πίσω από τη δολοφονία του Φίλιππου

Ηλιος Spoiler: Οι έρευνες για τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία του Φίλιππου αρχίζουν σε εντατικούς ρυθμούς. Όπως όλα δείχνουν, είναι γένους θηλυκού και ανήκει στο περιβάλλον του πατέρα του θύματος, του Μενέλαου.

Ηλιος Spoiler: Η μυστηριώδης γυναίκα πίσω από τη δολοφονία του Φίλιππου

Ο Φίλιππος είναι νεκρός και το κλίμα είναι πολύ βαρύ. Όλοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να συνειδητοποιήσουν τη φρικτή πραγματικότητα. Η Αλεξάνδρα σχεδόν χάνει τα λογικά της στο άκουσμα της είδησης. Όλοι πιστεύουν ότι ο άντρας ήταν θύμα της έκρηξης στο γαμήλιο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης.

Η νεκροψία όμως έρχεται να φανερώσει κάτι ακόμη πιο τρομαχτικό. Ο Λαϊνάς μαθαίνει σοκαρισμένος πως ο θάνατός του δεν ήταν δυστύχημα, αλλά δολοφονία. Το ανακοινώνει στην Αλίκη: «Ο Φίλιππος δεν σκοτώθηκε από την έκρηξη, αλλά από σφαίρα». Νέα ερωτήματα γεννιούνται. Ποιος τον ήθελε νεκρό και γιατί; Ο Φίλιππος δεν είχε εχθρούς.

Η Αλεξάνδρα είναι αποφασισμένη με κάθε κόστος να μάθει ποιος σκότωσε τον μοναχογιό της και προσλαμβάνει έναν ιδιωτικό ερευνητή, τον Στέφανο. Ο Δημήτρης βασανίζεται από τύψεις. «Ορκίζομαι να βρω τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Φίλιππου», υπόσχεται.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος spoilerΉλιος Φίλιππος