Ήλιος spoiler: Η Λήδα κάνει μια συνταρακτική ανακάλυψη που έχει σχέση με τη μητέρα της!

Ήλιος spoiler: Η μία συνταρακτική εξέλιξη μετά την άλλη μας περιμένει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1. H άγρια δολοφονία του Δημήτρη θα αλλάξει για πάντα το σκηνικό της σειράς. Οι ήρωες που έχουν απομείνει όμως προσπαθούν να συνεχίσουν τις ζωές τους στις οποίες έχουμε νέα αναπάντεχα γεγονότα.

Ήλιος spoiler: Η Λήδα κάνει μια συνταρακτική ανακάλυψη που έχει σχέση με τη μητέρα της!

Η Αθηνά σοκάρεται όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον που είναι ίδιος ο Στέφανος και ζητάει από την Ελπίδα να τον συλλάβει. Ο Παύλος επιστρέφει στην ομάδα υποστήριξης και αρχίζει να μιλάει για την μεγάλη απώλειά του.

Η Λήδα κάνει μια συνταρακτική αποκάλυψη. Βρίσκει στα πράγματα της μητέρας της ένα μενταγιόν το οποίο βλέπει για πρώτη φορά. Το μενταγιόν φέρει πάνω του χαραγμένη μία ημερομηνία. Καταλαβαίνει ότι πρόκειται για κάποιο μυστικό από το παρελθόν της μητέρας της και δεν ξέρει αν πρέπει να μιλήσει στον Αντώνη.

Ο Ιάσωνας βρίσκεται σε αδιέξοδο με το θέμα της Μυρτώς. Η Αλίκη ζητάει τη βοήθεια του Παύλου, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα μα τη φάρμα, η οποία κινδυνεύει να κλείσει.

Η Αθηνά έχει φτάσει στα όρια της τρέλας. Φοβισμένη από την εμφάνιση του «Στέφανου», ετοιμάζεται να φύγει από την Καβάλα με το μωρό. Όμως μια ακόμη συνάντηση μαζί του, θα ανατρέψει τα σχέδιά της…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος spoilerΉλιος Αντ1Ήλιος εξελίξειςΉλιος επεισόδιαΉλιος Λήδα