Ήλιος Spoiler: Η εξαφάνιση της Εύας προκαλεί πανικό στην Αλίκη

Ήλιος Spoiler: O δεύτερος κύκλος της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος έχει ξεκινήσει δυναμικά με τις ανατροπές και τις εξελίξεις ανά επεισόδιο να είναι πολλές. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος η Αλίκη θα βιώσει ώρες αγωνίας με την Εύα να εξαφανίζεται και να μην δίνει σημεία ζωής.

Ήλιος Spoiler: Η εξαφάνιση της Εύας προκαλεί πανικό στην Αλίκη

Παρακολουθώντας τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου η Εύα δεν μπορεί να δεχτεί την απώλεια του πατέρα της με αποτέλεσμα να αλλάζει χαρακτήρα και συμπεριφορά απέναντι σε όλους. Ειδικά απέναντι στον Δημήτρη τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του πατέρα της. Οι έρευνες της αστυνομίας παράλληλα προχωρούν χωρίς ακόμα να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για τον ένοχο. Το μόνο σίγουρο είναι πως η εμφάνιση της Έλσας της πρώην συντρόφου του Μενέλαου Βενεκίδη προκαλεί αναστάτωση και στην Αλεξάνδρα αλλά και στην αστυνομία.

Η επιμονή της Εύας για τον Δημήτρη θα συνεχιστεί και στα επόμενα επεισόδια φέρνοντας την Αλίκη σε εξαιρετικά δύσκολα θέση αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η Εύα της ζητάει να τον χωρίσει και να τον βγάλει ολοκληρωτικά από την ζωή της.

Η Εύα ωστόσο συνεχίζει να πιέζεται ψυχολογικά με αποτέλεσμα να εξαφανίζεται και να μην απαντά στις κλήσεις της Αλίκης, η οποία όσο περνούν οι ώρες κοντεύει να τρελαθεί από την αγωνία της.

Η οικογένεια Βενεκίδη θα βιώσει δραματικές στιγμές με την εξαφάνιση αυτή, με την Εύα να επιστρέφει στο σπίτι μετά από αρκετές ημέρες χωρίς να απαντάει με ειλικρίνεια για το που βρισκόταν. Που κρυβόταν η Εύα όλες τις ημέρες που η οικογένεια της την θεωρούσε εξαφανισμένη;

Οι εξελίξεις και οι ανατροπές στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος θα είναι συνταρακτικές στα επόμενα επεισόδια με την Εύα να εξαφανίζεται προκαλώντας αγωνία και απόγνωση στην Αλίκη.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος spoilerΗλιος ΑλίκηΉλιος Εύα