Ήλιος spoiler: Η Έλσα μαθαίνει πληροφορίες για την Αλεξάνδρα και την απειλεί

Ήλιος spoiler: Στον Ήλιο, την ώρα που η Αλεξάνδρα βρίσκεται στο στόχαστρο της αστυνομίας για τον φόνο του Βολίδη, η Ελσα μαθαίνει από κάποιες ανώνυμες πληροφορίες για την εμπλοκή της στο έγκλημα και δεν τις αφήνει ανεκμετάλλευτες.

Ήλιος spoiler: Η Έλσα μαθαίνει πληροφορίες για την Αλεξάνδρα και την απειλεί

Η Αλίκη είναι τρομοκρατημένη. Πηγαίνει στην Αλεξάνδρα: «Η αστυνομία έχει ένα αδιάσειστο στοιχείο για τον φόνο του Βολίδη. Αργά ή γρήγορα θα φτάσουν σε μας», της αναφέρει έντρομη και της τονίζει: «Πρέπει να πούμε την αλήθεια στον Δημήτρη πριν να είναι πολύ αργά και για τις δύο μας» – Δείτε εδώ τι συμβαίνει μεταξύ τους.

«Δεν θα πεις τίποτα», είναι η απάντηση της Αλεξάνδρας για μια ακόμη φορά. Η Αλίκη όμως δεν μπορεί να ησυχάσει. Την ίδια ώρα η Ελσα πηγαίνει στην αστυνομία. «Ηρθα να καταγγείλω πως έγινε απόπειρα δολοφονίας εναντίον μου», λέει στον Δημήτρη. Το πρόσωπο που κατονομάζει ως υπεύθυνο ανοίγει νέο κύκλο σύγκρουσης για τον Λαϊνά. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ένα νέο στοιχείο οδηγεί τον αστυνόμο να ζητήσει από την Αλεξάνδρα να δώσει δείγμα DNA για να το συγκρίνει με αυτό που βρέθηκε στο πτώμα.

«Δεν καταλαβαίνω. Με κατηγορείς για κάτι; Δεν θα το κάνω», του απαντάει. Οταν, όμως, εκδίδεται ένταλμα, αναγκάζεται να προχωρήσει στη διαδικασία και επιβεβαιώνει τον φόβο της ότι είναι η βασική ύποπτη για τον φόνο. Ο Δημήτρης με τη σειρά του υποψιάζεται πως η Ελσα Παναγιωτίδη είναι πλέον επικεφαλής στις επιχειρήσεις του Μενέλαου. Ενας κρατούμενος, όμως, μέλος της σπείρας, κάνει μία αναπάντεχη αποκάλυψη που μπερδεύει ακόμα περισσότερο την αστυνομία και συγκλονίζει την Ελσα.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος spoilerΉλιος ΑλεξάνδραΉλιος Έλσα