Ήλιος Spoiler: Αυτός είναι ο δολοφόνος του Φίλιππου

Ήλιος Spoiler: Μία σοκαριστική εξέλιξη έρχεται για να διχάσει τους τηλεθεατές. Μία γυναίκα μπαίνει στο παιχνίδι, με τα τελευταία γεγονότα να αποδεικνύουν περίτρανα πως αυτή είναι η πραγματική δολοφόνος του Φίλιππου, στη σειρά Ήλιος.

Ήλιος Spoiler: Αυτός είναι ο δολοφόνος του Φίλιππου

Μία νέα ηρωίδα εισβάλλει στη σειρά, κινώντας όλα τα νήματα, γύρω από την κεντρική ιστορία. Ο Φίλιππος Βενεκίδης δεν σκοτώθηκε από την έκρηξη, αλλά από σφαίρα που προοριζόταν σε εκείνον. Ποιος, ή μάλλον ποια ήθελε να τον βλάψει; Ποια γυναίκα θέλησε να τον βγάλει από τη μέση και για ποιον λόγο; Κρύβεται κάποιο σκοτεινό κίνητρο, ή όλα πηγάζουν από την άφθονη δίψα για εκδίκηση;

Κι όμως, η δολοφόνος του Φίλιππου ήξερε πολύ καλά τί έκανε, στη σειρά Ήλιος. Ή τουλάχιστον, αυτό πιστεύει η Αλεξάνδρα. Η μητέρα του αδικοχαμένου πρωταγωνιστή, καλεί έναν νέο ντεντέκτιβ για να αναλάβει την υπόθεση.

Άλλωστε, πως θα καταφέρει να εμπιστευτεί ξανά τον Λαϊνά; Ο Στέφανος είναι αυτός που θα αναλάβει να εξιχνιάσει αυτό το απάνθρωπο έγκλημα. Ένας άνθρωπος τρομερά έξυπνος, ο οποίος οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια…

Η Έλσα, είναι η γυναίκα που αγάπησε ο πατέρας του Φίλιππου, Μενέλαος Βενεκίδης. Ο ερχομός της στην Καβάλα θα προκαλέσει αναστάτωση στην ζωή των ηρώων και ειδικά στην ζωή της Αλεξάνδρας, η οποία θα είναι απαρηγόρητη από τον θάνατο του μονάκριβου γιού της.

Ο Μενέλαος Βενεκίδης έφυγε από τη ζωή, με τον θάνατό του να συγκλονίζει τους πρωταγωνιστές. Το παρελθόν του, όμως, επιστρέφει και στοιχειώνει. Η γυναίκα αυτή ζητά εκδίκηση. Όπως αντίστοιχα, εκδίκηση ζητάει και η Αλεξάνδρα για τον γιο της, τον Φίλιππο.

Σύμφωνα με το TV24, φαίνεται πως όλα τα στοιχεία οδηγούν στην Έλσα. Εκείνη είναι η δολοφόνος του Φίλιππου. Αυτό πιστεύει η Αλεξάνδρα και ετοιμάζεται να την βγάλει από τη μέση. Μόνο που η Έλσα ξέρει να παίζει πολύ βρώμικα. Δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Είναι ικανή να φτάσει την κατάσταση στα άκρα, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος spoilerΉλιος Φίλιππος