Ήλιος Spoiler: Αλίκη και Αζίζα στο στόχαστρο! Τι θα γίνεις;

Ήλιος Spoiler: Ο Δημήτρης θα βρεθεί όμηρος στα χέρια του Τζαφάρ και του παράνομου κυκλώματος, αποφασίζοντας να τον εκμεταλλευτούν προς όφελός τους καθώς ο ίδιος θα είναι ανήμπορος και δεν θα μπορεί να αντιδράσει. Όλοι ανησυχούν για του που μπορεί να βρίσκεται και ειδικά η Αλίκη, η οποία κάνει ότι μπορεί για να τον εντοπίσει.

Ήλιος Spoiler: Αλίκη και Αζίζα στο στόχαστρο! Τι θα γίνεις;

Ο Δημήτρης ενώ βρίσκεται ακόμα κρατούμενος τρέμει για την ζωή της Αζίζας και της Αλίκης καθώς το κύκλωμα ετοιμάζεται να επιτεθεί εναντίον τους. Ο ίδιος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να επικοινωνήσει με την αγαπημένη του, μέχρι που αφήνεται ελεύθερος, καθώς ο Χρήστος υπάκουσε στο σχέδιο του Τζαφάρ με σκοπό την ελευθερία του φίλου του. Ο Δημήτρης τρέχει να προλάβει το κακό και κάνει ότι μπορεί για να φτάσει στο σπίτι της Αλίκης με σκοπό να σώσει αυτήν και την Αζίζα από τα τσιράκια του Τζαφάρ, που τους έχουν βάλει στόχο.

Η ίδια ενημερώνει τον Χρήστο λέγοντας του πως ο Δημήτρης έχει πέσει θύμα του κυκλώματος ζητώντας τον να οργανώσουν ένα καλοστημένο σχέδιο με σκοπό να τον σώσουν. Από την πλευρά του κυκλώματος, ο Τζαφάρ και οι υπόλοιποι θέτουν κάποιους όρους με σκοπό να τον αφήσουν ελεύθερο με την Αθηνά και τον Χρήστο αναγκαστικά να πρέπει να τους δεχθούν καθώς αν δεν το κάνουν, ο αδίστακτος Τζαφάρ μπορεί και να του αφαιρέσει την ζωή.

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος ανακαλύπτει ένα σημαντικό στοιχείο που τον οδηγεί στο σπίτι της Αλίκης, όμως, όταν φτάνει εκεί, είναι ήδη αργά. Μια άγρια συμπλοκή ήδη έχει ξεκινήσει με εντολή του Τζαφάρ. Όλα, όσα συμβαίνουν εκείνη την μοιραία στιγμή, αλλάζουν την ζωή όλων για πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

Ήλιος spoiler