Ήλιος: Ο Μενέλαος ετοιμάζει την φυγή του

Ήλιος: Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη, με τους πρωταγωνιστές να ζουν τον δικό τους, καθημερινό, γολγοθά.

Ήλιος: Ο Μενέλαος ετοιμάζει την φυγή του

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, ο Φίλιππος έρχεται αντιμέτωπος με έναν μεγάλο χωρισμό, όσο ο Μενέλαος σχεδιάζει απτόητος τα μελλοντικά του σχέδια, στη σειρά Ήλιος.

Οι δύο αυτοί χαρακτήρες θα συγκρουστούν στα επόμενα επεισόδια, σε μία σκηνή που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Τα μυστικά έχουν αρχίσει, ήδη, να αποκαλύπτονται, με την Διώνη να μαθαίνει πρώτη την φρικτή αλήθεια για τον πατέρα της. Μετά την απόπειρα δολοφονίας βρέθηκε στο νοσοκομείο απελπισμένη και σε απόγνωση. Τώρα, πλησιάζει και η σειρά του Φίλιππου να μάθει… Πώς θα αντιδράσει;

Ο Μενέλαος ετοιμάζει την φυγή του από τη σειρά Ήλιος, όσο ο Φίλιππος προσπαθεί να καταλάβει για ποιον λόγο τον χώρισε η Διώνη. Οι δύο αυτοί ήρωες συναντιούνται τυχαία στο νοσοκομείο, τη στιγμή που ο Μενέλαος αποχαιρετά την κόρη του οριστικά. Σκοπός του είναι να φύγει μακριά από την χώρα για να γλιτώσει από την σίγουρη σύλληψη.

Ο Φίλιππος του ζητάει να μιλήσουν, πριν την αναχώρησή του. Έτσι, αποφασίζουν να φύγουν από το νοσοκομείο και να κατευθυνθούν στο σπίτι του Φίλιππου, προκειμένου να δοθούν οι τελικές εξηγήσεις. Η στιγμή του ξεκαθαρίσματος έφτασε για τους δύο πρωταγωνιστές, με την κατάσταση να ξεφεύγει και το ξέσπασμα να πλησιάζει.

Η αποκάλυψη και ο πυροβολισμός

Όταν ο Φίλιππος ζητάει εξηγήσεις, ο Μενέλαος λυγίζει και του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια, στη σειρά Ήλιος. Ο πρωταγωνιστής, στο άκουσμα της φράσης “Είμαι ο πατέρας σου”, καταρρέει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MyTV, ο Φίλιππος, μη μπορώντας να ελέγξει την κατάσταση, ζητάει από την Αλεξάνδρα να παρέμβει. Την καλεί στο σπίτι του, ώστε να έχει και τους δύο του γονείς μπροστά σε αυτή την αποκάλυψη.

Η Αλεξάνδρα καταφθάνει, όμως δεν αρνείται την αλήθεια. Παρόλο που ο Φίλιππος είχε την ανάγκη να ακούσει πως όλα αυτά είναι ψέματα, η μητέρα του τού αποκαλύπτει κι άλλα φρικτά μυστικά που δε γνώριζε. Όλα αλλάζουν μέσα σε μια στιγμή για τον κεντρικό ήρωα. Ο κόσμος του καταστρέφεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Όλα αυτά, μέχρι να επέμβει ο Λαϊνάς, ο οποίος έχει υποψιαστεί πως στο σπίτι του Φίλιππου βρίσκεται ο Μενέλαος. Έτοιμος να τον συλλάβει, χτυπάει την πόρτα, ώσπου ακούει από μέσα έναν δυνατό πυροβολισμό…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος εξελίξειςΉλιος επεισόδια