Ήλιος: Ο Δήμος μπαίνει στη φυλακή για να παγιδεύσει τον Μενέλαο

Ήλιος: Συγκλονιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια. Ο Μενέλαος συνεχίζει την επικίνδυνη δράση του στη σειρά του ANT1, Ήλιος, με αποτέλεσμα ο Δήμος να οδηγείται, σύντομα, στη φυλακή. Ο Δημήτρης συνεχίζει τις έρευνές του για να βρει τα κατάλληλα στοιχεία, ώστε να εξοντώσει για πάντα τον επικίνδυνο αυτόν κακοποιό.

Ήλιος: Ο Δήμος μπαίνει στη φυλακή για να παγιδεύσει τον Μενέλαο

Στο πλευρό του βρίσκονται οι φίλοι του και συνάδελφοι, ο Φίλιππος και ο Δήμος. Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο Δημήτρης μαθαίνει την συγγένεια του Φίλιππου με τον Μενέλαο κι έτσι αποφασίζει να απευθυνθεί στον Δήμο για την επικίνδυνη αποστολή που ετοιμάζει. Ποια είναι αυτή και ποιες θα είναι οι ολέθριες συνέπειές της;

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του myTV και της Μ. Σαρρή, ο Δήμος μπαίνει στη φυλακή, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος. Πίσω από αυτό κρύβεται ο Δημήτρης, ο οποίος αναγνωρίζει πως αυτή είναι η μόνη λύση για να ξεσκεπάσουν τον Μενέλαο. Οι δύο καλοί φίλοι στήνουν ένα ολόκληρο σχέδιο, το οποίο θα παγιδεύσει τον Μενέλαο, οδηγώντας τον πίσω από τα κάγκελα με ισόβια κάθειρξη.

Έτσι, ο Δήμος μπαίνει στη φυλακή ως κρατούμενος και ξεκινάει την έρευνά του για τον αδίστακτο αυτόν άντρα που έχει καταστρέψει τις ζωές όλων, στη σειρά Ήλιος. Ο πρωταγωνιστής συλλέγει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί, η διαδικασία, όμως, γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Οι μέρες περνούν και τα στοιχεία είναι ελάχιστα. Έτσι, συνεννοείται με τον Δημήτρη για να παραμείνει κι άλλο.

Μέχρι που ένας νέος κρατούμενος εμφανίζεται στην ίδια πτέρυγα. Ένας εγκληματίας που δένεται με τον Δήμο και του εκμυστηρεύεται πως θα δραπετεύσει, σύντομα. Ο Δήμος ενημερώνει τον Δημήτρη κι εκείνος τον συμβουλεύει να τον ακολουθήσει στην απόδραση, διότι αυτή η κίνηση θα σταθεί σημαντικός αρωγός στα επόμενα βήματα της έρευνάς τους.

Έτσι, το σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή. Ο Δήμος το σκάει με τον συγκρατούμενό του, χωρίς ο δεύτερος να γνωρίζει πως όλο αυτό είναι ήδη γνωστό στην αστυνομία. Σύμφωνα με το myTV, ένα μεγάλο ανθρωποκυνηγητό ξεκινάει, το οποίο προβλέπεται να έχει ολέθριες συνέπειες.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος ΔημήτρηςΉλιος ΔήμοςΉλιος μενελαος