Ήλιος: Η παγίδα της Ιωάννας για να κλέψει την Αλίκη

Ήλιος: Η Αλίκη είχε πολύ μεγάλη ανάγκη να βρει τους βιολογικούς της γονείς και τώρα που στη ζωή της μπήκε η μητέρα της η Ιωάννα δεν έχει σκοπό να την αφήσει και να απομακρυνθούν ξανά.

Ήλιος: Η παγίδα της Ιωάννας για να κλέψει την Αλίκη

Η Εύα και ο Δημήτρης έχουν τις ενστάσεις τους αλλά εκείνη δεν ακούει κανέναν. Η Αλίκη κάθε μέρα έρχεται και πιο κοντά της με σκοπό να αναπτύξουν δεσμούς και να κερδίσουν τον πολύτιμο χρόνο που χάθηκε. Μέσα της τής τα έχει συγχωρήσει όλα και νιώθει κατανόηση για τα όσα πέρασε. «Μην είσαι τόσο ευκολόπιστη. Δεν ξέρεις τι θέλει από εσένα. Γιατί εμφανίστηκε έτσι ξαφνικά; Πού ήταν τόσα χρόνια και δεν σε έψαξε;», της είχε πει η κόρη της η Εύα αλλά και ο Δημήτρης κι εκείνη είχε αντικρούσει όλα τα επιχειρήματά τους.

Η σχέση της με την Ιωάννα δυναμώνει όλο και περισσότερο και π μάνα της δείχνει να χαίρεται που την έχει ξαναβρεί και ζουν μαζί αυτές της στιγμές.

Ο μόνος που δείχνει σκεπτικός και απόμακρος ακόμη είναι ο γιος της και αδελφός της Αλίκης, ο Μιχάλης. Όμως την ευτυχία αυτή έρχεται να σκιάσει το θέμα υγείας της Ιωάννας.

Η Ιωάννα δεν έχει τα χρήματα να αντιμετωπίσει το θέμα υγείας της. «θα σου τα δώσω εγώ. Ασε με να κάνω κάτι για εσένα», της έχει πει η Αλίκη και υλοποιεί αμέσως την υπόσχεσή της. Η Αλίκη συνοδεύει την Ιωάννα στον γιατρό. Αυτό όμως που δεν ξέρει είναι ότι η Ιωάννα χαίρει άκρας υγείας και πως αυτό είναι ένα καλοστημένο κόλπο από πλευράς της.

Ο στόχος; Να της αποσπάσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί. Το ότι μπήκε στη ζωή της κόρης της δεν έχει να κάνει τόσο με την αγάπη της και τις τύψεις της που την άφησε μωρό. Εχοντας μάθει την καλή της οικονομική επιφάνεια, θέλει να την εκμεταλλευτεί. Μάλιστα η Ιωάννα πίσω από την πλάτη της Αλίκης έχει στήσει μια ολόκληρη συνωμοσία με τον γιατρό. Ο Μιχάλης γνωρίζει το σατανικό της σχέδιο και δεν δείχνει να είναι σύμφωνος με όλο. «Σταμάτα το όσο είναι νωρίς. Δεν θα μας βγει σε καλό», την προειδοποιεί αλλά δεν μπορεί να της εναντιωθεί και μένει δίπλα της προκειμένου να την προστατεύσει με τον τρόπο του. Ήλιος

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, μια φωτογραφία της Ιωάννας θα δημιουργήσει αμφιβολίες στο μυαλό της Νέλλης και δεν θα τις κρατήσει για τον εαυτό της. «Κοίτα τι βρήκα. Κάτι δεν κολλάει», λέει στην Αλίκη. Όμως το θέμα είναι αν η Αλίκη είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να λάβει τα μηνύματα ή από τη λαχτάρα της να έχει τη μητέρα της, δεν δώσει την ανάλογη σημασία. Το άλλο ερώτημα που δημιουργείται είναι αν η Ιωάννα, που έχει ήδη συνωμοτήσει με τον γιατρό για να παρουσιάσει ψεύτικες εξετάσεις, με τη βοήθειά του έχει αλλοιώσει και τα αποτελέσματα του DNA.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΗλιος ΑλίκηΉλιος ιωαννα