Ήλιος: Η Μπέτυ θέλει να καταστρέψει την Αλίκη – Αυτό είναι το σχέδιό της

Ήλιος: Φαίνεται πως η Μπέτυ στη σειρά Ήλιος έχει ένα πολύ καλό σατανικό σχέδιο, με το οποίο θέλει να καταστρέψει την Αλίκη, αλλά και την οικογένειά της. Στα τελευταία επεισόδια εμφανίζεται ως μία καλή φίλη από τα παλιά, που καλείται να αντιμετωπίσει βαριές κατηγορίες, αλλά και απειλές για τη ζωή της, μετά τα τελευταία επεισόδια με την δολοφονία του πιλότου.

Ήλιος: Η Μπέτυ θέλει να καταστρέψει την Αλίκη – Αυτό είναι το σχέδιό της

Η Αλίκη στέκεται στο πλευρό της, στηρίζοντάς τη με κάθε κόστος. Ο Δημήτρης υποψιάζεται πως κάτι πάει στραβά με την συμπεριφορά της ηρωίδας, η Αλίκη όμως δε θέλει να τον ακούσει. Μάλιστα, η σχέση τους περνάει κρίση, με την Μπέτυ να φαίνεται το θύμα και όχι ο θύτης. Ποια είναι τα ύπουλα σχέδιά της και τι επιθυμεί να πετύχει μέσα από αυτά;

Οι υποψίες του Δημήτρη συνεχίζονται, με την Αλίκη να αμφιβάλλει για το εάν η Μπέτυ είναι πράγματι αυτό που δείχνει, στη σειρά Ήλιος. Τονίζει διαρκώς πως κινδυνεύει, αναφέρει πως την παρακολουθούν, πως θέλουν να της κάνουν κακό. Έτσι, ζητάει προστασία και παρηγοριά στην αγαπημένη της φίλη. Κανείς, όμως, δε μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενά της.

Μάλιστα, αρκετές φορές η Μπέτυ έχει πέσει σε αντιφάσεις. Υποστηρίζει πως κάποιος θέλει να της κάνει κακό, με τον ένοχο να μην εντοπίζεται εύκολα από τις ψεύτικες περιγραφές της. Ο Δημήτρης αποφασίζει να αναλάβει δράση, καταστρώνοντας ένα σχέδιο μαζί με την Αλίκη. Ένα σχέδιο που θα φέρει στο φως το δικό της.

Η Μπέτυ είναι διψασμένη για εκδίκηση. Θέλει να κάνει μεγάλο κακό στον Γιάννη και το επιχειρεί με κάθε τρόπο. Ο Δημήτρης το αντιλαμβάνεται και τον ενημερώνει άμεσα. Του ζητάει να προσέχει τις κινήσεις αυτής της αδίστακτης γυναίκας, κινήσεις που μπορούν να τον οδηγήσουν ακόμη και στον θάνατο. Στο μεταξύ, η Μπέτυ, εκτός από την εξόντωση του Γιάννη, επιθυμεί και την καταστροφή της φίλης της.

Ζηλεύει σε εγκληματικό βαθμό την φίλη της. Δε θέλει να την βλέπει ευτυχισμένη, ειδικά στο πλευρό του πρώην αγαπημένου της. Έτσι, μέσα σε ένα βράδυ, η Μπέτυ προσεγγίζει ερωτικά τον Δημήτρη, με σκοπό να τον κάνει δικό της στη σειρά Ήλιος, χωρίς να την ενδιαφέρει η Αλίκη. Σύμφωνα με το TiVi, του ζητάει να θυμηθούν τις στιγμές του παρελθόντος, φέρνοντας σε μεγάλη αμηχανία τον πρωταγωνιστή. Η Αλίκη, όμως, βρίσκεται εκεί και βάζει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΗλιος ΑλίκηΉλιος μπετυ