Ήλιος: Η Αλίκη θα αιφνιδιαστεί από μια νέα επίθεση

Ήλιος: Δύο τραγικά γεγονότα σφραγίζουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Ήλιος» και ο Φίλιππος με την Αλίκη επηρεάζονται άμεσα.

Ήλιος: Η Αλίκη θα αιφνιδιαστεί από μια νέα επίθεση

Οι απώλειες συγκλονίζουν και επηρεάζουν τις ζωές των πρωταγωνιστών, για τους οποίους πλέον ξημερώνει μία νέα γεμάτη ερωτηματικά μέρα.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων που αναμένονται τις επόμενες ημέρες θα βρεθούν δύο εκ των πρωταγωνιστών της σειράς Ήλιος, η Αλίκη και ο Φίλιππος. Για το Φίλιππο (Αντίνοο Αλμπάνη) και την Αλίκη (Ντόρα Μακρυγιάννη) το χαστούκι θα είναι δυνατό και θα πονέσει πολύ και τους δύο πρώην συζύγους. Πλέον τους ενώνει η διπλή απώλεια και οι συνέπειες αυτής στη ζωή τους.

Η ώρα μηδέν για το Μενέλαο (Χρήστο Σαπουντζή) έφθασε. Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας βρίσκεται αντιμέτωπος με την αλήθεια και κυρίως με το πρόσωπο που εδώ και τριάντα χρόνια τον είχε εγκλωβισμένο σ’ ένα μεγάλο ψέμα.

Η συνάντηση που θα έχει απόψε με την Αλεξάνδρα (Νόνη Ιωαννίδου) και το γιο του το Φίλιππο (Αντίνοος Αλμπάνης) θα είναι η τελευταία. Η σιδηρά κυρία Βενεκίδη τα διαλύει όλα. Το όπλο που κρατά σημαδεύοντας το Μενέλαο εκπυρσοκροτεί. Ο Φίλιππος καταρρέει, βλέποντας τους γονείς τους να διαλύονται με αυτό τον τρόπο. Ο Φίλιππος αδυνατεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Επιτίθεται στην Αλεξάνδρα, ενώ εκείνη, για να του αποδείξει πόσο αγαπάει την οικογένειά της, του αποκαλύπτει μία ακόμη σοκαριστική αλήθεια.

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης (Γιώργος Καραμίχος) συλλαμβάνει το Μενέλαο, ο οποίος καταλήγει στη φυλακή. Εκεί θα γραφτεί για εκείνον το τραγικό τέλος του. Οι συγκρατούμενοί του ακούνε τον πυροβολισμό και ο Μενέλαος μεταφέρεται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο, όπου και αφήνει την τελευταία του πνοή.

Εκτός όμως από το Φίλιππο αντιμέτωπη με μια απώλεια θα βρεθεί και η Αλίκη (Ντόρα Μακρυγιάννη). Μετά το ταξίδι της με τη μητέρα της, την Ιωάννα (Μαρίνα Ψάλτη), η Αλίκη ξαναβρίσκει σιγά σιγά την ηρεμία της. Όλα όμως από τη μια στιγμή στην άλλη ανατρέποντα. Η Αλίκη θα αιφνιδιαστεί από μια νέα επίθεση. Κάποιος πυροβολεί εν ψυχρώ την Ιωάννα μέσα στο σπίτι της Αλίκης. Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για την Ιωάννα, η οποία πεθαίνει.

Η Αλίκη είναι ένα ράκος μετά από την τραγική κατάληξη. Ωστόσο, το σοκ για εκείνη θα είναι μεγαλύτερο όταν θα διαπιστώσει ότι τελικά δεν είναι η πραγματική της μητέρα. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται ότι η σφαίρα που σκότωσε την Ιωάννα είχε στόχο την Αλίκη και όχι τη μητέρα της.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος εξελίξειςΉλιος επεισόδια