Ήλιος: Η Αλίκη στο κρατητήριο περνάει το βράδυ μόνη της

Ήλιος: Στο κρατητήριο θα περάσει το βράδυ της η Αλίκη, στη σειρά Ήλιος. Φαίνεται πως η Μπέτυ πέτυχε τον στόχο της, βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο την παιδική της φίλη. Σχεδίασε μία δολοφονική επίθεση, η οποία είχε τεράστια επιτυχία. Η Αλίκη, ζαλισμένη και μη μπορώντας να θυμηθεί ακριβώς όλα όσα έχουν συμβεί, οδηγείται στο κελί.

Ήλιος: Η Αλίκη στο κρατητήριο περνάει το βράδυ μόνη της

Εκεί, ο Δημήτρης παλεύει να αποδείξει την αθωότητά της, η Αθηνά, όμως, δε τον πιστεύει. Θεωρεί πως αποκλείεται όλα αυτά να θεωρούνται συμπτώσεις. Αντίθετα, κάτι σκοτεινό κρύβεται πίσω από αυτή την παράξενη φιλία, που έχει απασχολήσει κοινό και πρωταγωνιστές.

Στο μεταξύ, η Μπέτυ νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Προσπαθεί να πάρει με το μέρος της τον Λαϊνά, λέγοντάς του πως ούτε η ίδια πιστεύει πως ευθύνεται η Αλίκη. Όλα αυτά, μέχρι να την βγάλει εκτός εαυτού, για να δείξει πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει απέναντί της. Η Μπέτυ στοχεύει στο να μιλήσουν τα γεγονότα από μόνα τους. Μετατρέποντάς τα, φυσικά, όπως συμφέρουν την ίδια.

Όσο η Αλίκη βρίσκεται στο κρατητήριο, ο Μηνάς πιάνει την Σαλκέμ, στη σειρά Ήλιος, χωρίς να το μάθει κανείς. Βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο που θα εκτελέσει η Ορόρα, κάτω απ’ τη μύτη του Φίλιππου και της Διώνης. Το σχέδιο προβλέπει να ρίξει δηλητήριο στον καφέ του Φίλιππου, με αποτέλεσμα αυτός να βγει από τη μέση.

Η σχέση της Αθηνάς με τον Γιάννη κλονίζεται μετά τον τραυματισμό της Μπέτυς. Όμως ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα για την Μπέτυ, αφού ο Δημήτρης είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΗλιος Αλίκη