Ήλιος εξελίξεις: Βρέθηκε ο ένοχος για τον φόνο του Ανδρέα

Ήλιος εξελίξεις: Ο Δημήτρης υποψιάζεται ολοένα και περισσότερο τη συνάδελφο του τη Δάφνη, αλλά ο μέλλοντας σύζυγος της ο Χρήστος προσπαθεί να διαλύσει κάθε υποψία που υπάρχει γύρω από την αγαπημένη του δίνοντας ψευδή κατάθεση.

Ήλιος εξελίξεις: Βρέθηκε ο ένοχος για τον φόνο του Ανδρέα

Ωστόσο ο Δημήτρης δείχνει να είναι βέβαιος για την ενοχή της Δάφνης στην υπόθεση της δολοφονίας του Ανδρέα και ζητεί τη βοήθεια της Αθηνάς για να φθάσει στην άκρη του νήματος της περίεργης αυτής υπόθεσης. Η Αθηνά από τη πλευρά της συμφωνεί και ο Δημήτρης συνεχίζει να παρακολουθεί στενά τη Δάφνη την οποία και βρίσκει στο μπαρ – που θα γίνει η δεξίωση του γάμου της – να επιβλέπει τις τελευταίες προετοιμασίες.

Η Δάφνη αντιλαμβάνεται το σκοπό του Δημήτρη και δείχνει αρχικά ψύχραιμη με την παρουσία του εκεί. Παρά τις πιέσεις που της ασκεί ο Δημήτρης καταφέρνει και ξεγλιστρά από τις ερωτήσεις του.

Ο Δημήτρης ωστόσο έχοντας πειστεί για την ενοχή της από μια φωτογραφία που του έχει δώσει ο Δήμος επιμένει να τη ρωτά γύρω από την υπόθεση και να γίνεται ακόμα πιο πιεστικός ζητώντας της να παραδεχθεί την ενοχή της. «Θέλησες να εκδικηθείς τη Νίκη για την αυτοκτονία του πατέρα σου. Παραδέξου το», της λέει χαρακτηριστικά.

Η Δάφνη που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ ψύχραιμη ξαφνικά αγριεύει και επιτίθεται στο Δημήτρη καταλαβαίνοντας πως δεν μπορεί να του κρυφτεί. Και στη συνέχεια όπως θα δούμε ομολογεί τη πράξη της. Είναι αυτή η πραγματική ένοχος για τον φόνο του Ανδρέα στη σειρά «Ήλιος» και η αλήθεια αποκαλύπτεται.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisiliosΉλιος ΑνδρέαςΉλιος εξελίξεις