Ήλιος εξελίξεις: Στο στόχαστρο αδίσταχτου άντρα μπαίνει η Αλίκη

Ήλιος εξελίξεις: Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 – Ήλιος. Σύμφωνα με όσα σας εξασφαλίσαμε, η Αλίκη μπαίνει στο στόχαστρο ενός αδίστακτου άντρα, ο οποίος γίνεται σκιά της και της επιτίθεται δύο φορές μέσα σε λίγες ημέρες, ενώ κάποιος προσπαθεί να βγάλει τη Νίκη από τη μέση μια για πάντα…

Ήλιος εξελίξεις: Στο στόχαστρο αδίσταχτου άντρα μπαίνει η Αλίκη

Η καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 Ήλιος επιστρέφει από τη Δευτέρα ΟΛ Ιανουάριου στις 20.00 με νέα επεισόδια.

Όπως σας αποκαλύψαμε στο προηγούμενο τεύχος του περιοδικού μας, σε αυτά θα δούμε την Αλίκη να πέφτει θύμα επίθεσης ενός αδίστακτου άντρα την ώρα που περπατά μονάχη στον δρόμο. Κι ενώ εκείνη παλεύει για να ξεφύγει από τα χέρια του, για καλή της τύχη εμφανίζεται ξαφνικά στο σημείο ο Δημήτρης και της σώζει τη ζωή. Ύστερα από αυτή την επίθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η ίδια είναι σοκαρισμένη και τρομαγμένη. Δεν μπορεί να βγάλει λεπτό από το μυαλό της τις τραγικές στιγμές που βίωσε.

Δίπλα της σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή, στέκεται ο Δημήτρης. Ο αστυνόμος, μάλιστα, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου η γυναίκα να νιώσει ασφαλής. Όμως η Αλίκη φοβάται πως μπορεί να δεχτεί ξανά επίθεση από τον άρρωστο άντρα και δεν μπορεί να μείνει λεπτό μόνη της. Παράλληλα, η ίδια ανησυχεί πολύ και για την ασφάλεια των δύο ανήλικων παιδιών της, της Εύας και του Άρη, αφού από την ημέρα που χώρισε με τον Φίλιππο μένουν οι τρεις τους στη βίλα. Ήλιος εξελίξεις

Όταν ο πρώην άντρας της μαθαίνει για την επίθεση που δέχτηκε η γυναίκα, σαστίζει και τρέχει αμέσως στο πλευρό της. Παρόλο που η σχέση τους το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ψυχρή, ο Φίλιππος προσπαθεί να την ηρεμήσει και να την κάνει να νιώσει ξανά ήρεμη και ασφαλής. Μάταια όμως. Η Αλίκη εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και το βράδυ δεν μπορεί να κοιμηθεί. Με το που κλείνει τα μάτια της, στο μυαλό της έρχεται αμέσως η σκληρή επίθεση που δέχτηκε από τον άντρα.

Ο Φίλιππος, θέλοντας να την κάνει να νιώσει καλύτερα, την επόμενη κιόλας μέρα τοποθετεί στην πολυτελέστατη βίλα ένα σύστημα παρακολούθησης. Το γεγονός αυτό προκαλεί μια ασφάλεια στην Αλίκη, αλλά πολύ σύντομα ο χειρότερος εφιάλτης της επιστρέφει ξανά. Ο αδίστακτος άντρας εξακολουθεί να την παρακολουθεί και οργανώνει μεθοδικά τη δεύτερη επίθεση εναντίον της. Έτσι, όταν βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία, της επιτίθεται ξανά και αυτή τη φορά οι διαθέσεις του είναι πιο επικίνδυνες αλλά και πιο… άγριες! Και ενώ και αυτή τη φορά καταφέρνει να του ξεφύγει, η Αλίκη έντρομη διαπιστώνει πως έχει γίνει στόχος ενός μανιακού και η ζωή της κινδυνεύει.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisiliosΗλιος ΑλίκηΉλιος εξελίξειςΉλιος επεισόδια