Ήλιος εξελίξεις: Ράκος ο Φίλλιπος – Η Λήδα τον απορρίπτει

Ήλιος εξελίξεις: Η Λήδα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει τη ζωή της και να βρει την προσωπική της ευτυχία. Για αυτόν τον λόγο, επιλέγει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με τον Δημήτρη. Συγκεκριμένα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, οι δυο τους αποφασίζουν να είναι μαζί.

Ήλιος εξελίξεις: Ράκος ο Φίλλιπος – Η Λήδα τον απορρίπτει

Το γεγονός αυτό προκαλεί τεράστια χαρά στον αστυνόμο, ο οποίος ελπίζει πως επιτέλους μπορεί να ονειρεύεται και να σχεδιάζει το μέλλον του μαζί της. Όμως, η ζωή της Λήδας ανατρέπεται ακόμη μία φορά. Αιτία είναι ο Φίλιππος, ο οποίος συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς εκείνη. Έτσι, ο άντρας συναντά την πρώην αγαπημένη του και την πιέζει να τον ακολουθήσει και να κάνουν μαζί μια νέα αρχή! Εκείνη έρχεται σε δύσκολη θέση, καθώς εξακολουθεί να έχει συναισθήματα για τον Φίλιππο, αλλά πλέον στη ζωή της έχει μπει και ο Δημήτρης. Μάλιστα, σκέφτεται πως πίσω από τον Φίλιππο υπάρχει μία οικογένεια και σίγουρα θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις η απόφασή τους να είναι μαζί. Ήλιος εξελίξεις

Στη συνέχεια, η κοπέλα συνεχίζει να βρίσκεται με τον Δημήτρη και να ψάχνουν μαζί πληροφορίες για τη δολοφονία της αδελφής της. Από την άλλη, η σχέση του Φίλιππου και της Αλίκης είναι σε τεντωμένο σκοινί. Την ίδια στιγμή, η Αλεξάνδρα ζητάει ξανά από τον Πέτρο να μεσολαβήσει για να φτιάξει τη σχέση της με τον Φίλιππο. Ο0 νεαρός, όμως, βάζει έναν όρο στη γιαγιά του. Αυτός δεν είναι άλλος από το να ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα του για όσα της έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Μην έχοντας άλλη επιλογή, μιας και για την Αλεξάνδρα ο γιος της είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει, δέχεται. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η συμβατική σχέση του Φίλιππου και τής Αλίκης συνεχίζεται.

Η τελευταία κάνει ό,τι μπορεί για να πλησιάσει ξανά τον άντρα της, αλλά εκείνος εξακολουθεί να την αποφεύγει. Η Αλίκη δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και του θέτει τελεσίγραφο για τη σχέση τους. Από την άλλη, για πρώτη φορά, ο Πέτρος και οι παππούδες του προσπαθούν όλοι μαζί να είναι κοντά στη Λήδα και της προτείνουν να καλέσει τον Δημήτρη στο σπίτι για φαγητό. Λίγο μετά, η Λήδα συναντάει τον Φίλιππο και του ανακοινώνει πως δεν θέλει να είναι ξανά μαζί. Ήλιος εξελίξεις

Στο άκουσμα της είδησης, εκείνος καταρρακώνεται, καθώς για χάρη της ήταν αποφασισμένος να τινάξει τα πάντα στον αέρα. Έπειτα από αυτή την απόφαση της κοπέλας, ο Φίλιππος επιστρέφει ξανά στην οικογένειά του. Ο άντρας, μάλιστα, αποφασίζει να κάνει μια νέα αρχή με την Αλίκη.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος εξελίξειςΉλιος ΛήδαΉλιος Φίλλιπος