Ήλιος εξελίξεις: Ο Δημήτρης δέχεται την οργή της Αθηνάς

Ήλιος εξελίξεις: Ο Δημήτρης, από την πρώτη στιγμή που συνάντησε τη Λήδα, ένιωσε μία ιδιαίτερη έλξη για εκείνη. Ο αστυνόμος, όταν έπειτα από έρευνα ανακοινώθηκε πως η κοπέλα δεν έχει καμία εμπλοκή στη δολοφονία του Πάνου, έκανε μια προσπάθεια να την προσεγγίσει, καθώς όλο αυτό το διάστημα ένιωθε πως τα συναισθήματά του για εκείνη μέρα με την ημέρα γίνονταν ακόμα πιο δυνατά.

Ήλιος εξελίξεις: Ο Δημήτρης δέχεται την οργή της Αθηνάς

Όπως έχουμε δει, η Λήδα παραδόθηκε σε εκείνον, αλλά στην πορεία τού ανακοίνωσε πως δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσει στην προσωπική της ζωή. Το διάστημα αυτό ο αστυνόμος, σε μια στιγμή αδυναμίας, έκανε έρωτα με την Αθηνά, η οποία εδώ και καιρό τον διεκδικούσε. Ό Δημήτρης ξεκαθαρίζει στην Αθηνά πως δεν μπορεί να συνεχίσουν και εκείνη καταρρακώνεται! Παράλληλα, ο ίδιος δεν μπορεί να Βγάλει από το μυαλό του τη Λήδα.

Έτσι, ο άντρας πλησιάζει ξανά την κοπέλα και τελικά ύστερα από μια συζήτηση που έχουν αποφασίζουν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους. Έπειτα από αυτό, ο Δημήτρης ελπίζει πως επιτέλους μπορεί να ονειρεύεται και να σχεδιάζει το μέλλον του μαζί με τη Λήδα! Κατόπιν, ο αστυνόμος συνεχίζει την έρευνά του σχετικά με τη δολοφονία της Αγγελικής και κάνει μία πολύ σημαντική αποκάλυψη την οποία μοιράζεται με την αγαπημένη του. Αυτή αφορά ένα νέο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση της Αγγελικής. Ήλιος εξελίξεις

Πρόκειται για την Ειρήνη Αντωνίου, η οποία είναι χήρα μεγαλογιατρού της Καβάλας. Η γυναίκα είναι εύπορη και μόνη, χαίρει της εκτίμησης των συμπολιτών της, καθώς κάνει χορηγίες στο νοσοκομείο και γενικά εμπλέκεται σε κάθε καλή δραστηριότητα στην πόλη. Η Λήδα, λοιπόν, αποφασίζει να πλησιάζει την Αντωνίου ψάχνοντας στοιχεία για τη δολοφονία της αδελφής της. Οι μέρες περνούν και ο Δημήτρης με τη Λήδα υποψιάζονται πια σοβαρά την Αντωνίου για τον φόνο της κοπέλας.

Παράλληλα, αποστέλλονται ομαδικά σε διάφορα κινητά υβριστικά μηνύματα εναντίον της Λήδας! Η τελευταία σοκάρεται και ο αγαπημένος της προσπαθεί να την ηρεμήσει. Το ζευγάρι, τότε, σκέφτεται πως ίσως η Ειρήνη Αντωνίου κρύβεται πίσω από αυτό. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αθηνά δεν μπορεί να ξεπεράσει πως ο Δημήτρης τής ζήτησε να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Η ίδια είναι πληγωμένη που η ερωτική τους ιστορία έληξε τόσο άδοξα αλλά και που εκείνος διάλεξε να προχωρήσει τη ζωή του με τη Λήδα.

Η γυναίκα είναι αποφασισμένη να τον εκδικηθεί με κάθε κόστος και γι’ αυτό ξεκινά να του δημιουργεί σοβαρά εμπόδια στη δουλειά του αλλά και στις υποθέσεις που έχει αναλάβει. Μάλιστα, όσο ο καιρός περνάει και η σχέση του Δημήτρη και της Λήδας φαίνεται ολοένα και πιο δυνατή, η Αθηνά θολώνει από τη ζήλια της. Τα πράγματα στην πορεία, μάλιστα, γίνονται ανεξέλεγκτα, καθώς, όταν η Αθηνά μαθαίνει πως ο Δημήτρης και η Λήδα συνεργάζονται, Βάζοντας στόχο την Αντωνίου ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία της Αγγελικής, τους συναντάει και τους απειλεί ανοιχτά. Ήλιος εξελίξεις

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisiliosΉλιος ΑθηνάΉλιος ΔημήτρηςΉλιος εξελίξεις