Ήλιος Εξελίξεις: Λήδα και Δημήτρης συγκατοικούν

Ήλιος Εξελίξεις: Η Λήδα παίρνει μια μεγάλη απόφαση για την εξέλιξη της σχέσης της με τον Δημήτρη, γεγονός που καταρρακώνει τον Φίλιππο.

Ήλιος Εξελίξεις: Λήδα και Δημήτρης συγκατοικούν

Ο Φίλιππος και η Αλίκη έρχονται και πάλι κοντά σε μια προσπάθεια να σώσουν τον γάμο τους, την ώρα που η Αντωνίου ανακαλύπτει πως η Λήδα την πλησίασε για να την κατασκοπεύσει. Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης ζητάει από την Αθηνά να εκδώσει ένταλμα εναντίον της Αντωνίου, αφού είναι πεπεισμένος πως εμπλέκεται στον φόνο της Αγγελικής.

Εν τω μεταξύ, μια δημοσίευση που αφορά την Αγγελική θα ανατρέψει ξαφνικά όλες τις ισορροπίες και η Αντωνίου έχει ακόμη περισσότερους λόγους να φοβάται…

Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πάντα τελικά… Η Αντωνίου βρίσκεται τελικά αντιμέτωπη με την Μαρία και ο Δημήτρης έχοντας το ένταλμα ξεκινά έρευνα στο σπίτι της. θα βρει κάποιο στοιχείο ή πρόλαβε να τα καταστρέψει όλα; Ήλιος Εξελίξεις

Αντωνίου τελικά συλλαμβάνεται και η εξέλιξη αυτή προκαλεί ένταση και ανάμεικτα συναισθήματα σε όλους. Η Μαρία κι ο Αντώνης ελπίζουν επιτέλους στη δικαίωση της Αγγελικής, παρότι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν πως η κόρη τους ήταν μια πόρνη. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης αδημονεί και αυτός να κλείσει την υπόθεση και δεν διστάζει να συγκρουστεί γι’ αυτό με την Αθηνά.

Μετά από πολλή πίεση, η Λήδα φτάνει την Αντωνίου στα όρια της και εκείνη αναγκάζεται να της ομολογήσει όλη την αλήθεια για την σχέση του άντρα της με την Αγγελική. «Είσαι μια φόνισσα. Εσύ σκότωσες την αδερφή μου», της λέει η Λήδα, μην μπορώντας να συγκροτήσει την οργή της.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisiliosΉλιος ΔημήτρηςΉλιος εξελίξειςΉλιος Λήδα