Ήλιος εξελίξεις: Η υγεία του Δημήτρη μέρα με την ημέρα χειροτερεύει.

Ήλιος εξελίξεις: Ο Δημήτρης, εμπλέκεται σε μία συμπλοκή ανάμεσα στην Αλίκη και τον Μάρκο και δέχεται έναν πυροβολισμό. Όπως Θα παρακολουθήσουμε όμως η κατάσταση του είναι κρίσιμη και ο πατέρας του παίρνει μία δύσκολη και επίπονη απόφαση, που προκαλεί θλίψη σε όλους και ειδικά στην Αλίκη…

Ήλιος εξελίξεις: Η υγεία του Δημήτρη μέρα με την ημέρα χειροτερεύει.

Δύσκολες στιγμές αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος». Όπως μας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του MYtv , ο Δημήτρης κατά τη συμπλοκή που είχε με τον Μάρκο και την Αλίκη δέχτηκε μία σφαίρα. Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η υγεία του μέρα με την ημέρα χειροτερεύει.

Η Αλίκη, με μοναδικό όπλο την ελπίδα και την πίστη, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του αγα­πημένου της και αισθάνεται τρομερές τύψεις για την κατάσταση του. Στο νοσοκομείο όμως καταφτάνει και ο πατέρας του Δημήτρη, ο Κωνσταντί­νος. Ο τελευταίος, φανερά καταρρακωμένος, ζητάει από τους γιατρούς να τον ενημερώσουν για την κατάσταση της υγείας του παιδιού του. Τα νέα, όμως, είναι δυσάρεστα μιας και οι γιατροί δίνουν πολύ λίγες ελπί­δες για να τα καταφέρει ο Δημήτρης.

Ο Κωνσταντίνος, τραγική φιγούρα δίπλα στον γιο του, λυγίζει και παρακαλεί να γίνει ένα θαύμα και να συ­νέλθει. Το απόγευμα πηγαίνει από το νοσοκομείο και ο Χρήστος. Τότε ο άντρας αποκαλύπτει στον Κωνσταντίνο μια επιθυμία που είχε ο Δημή­τρης. Τα λόγια του ξαφνιάζουν και διχάζουν τόσο την Αλίκη όσο και τον πατέρα του. Την επόμενη μέρα, ο Άγγελος διαπιστώνει την επιδείνωση της υγείας του Δημήτρη.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος εξελίξειςΉλιος επεισόδια