Ήλιος Εξελίξεις: Η Εύα ρίχνει λάδι στην φωτιά και γίνετε χαμός

Ήλιος Εξελίξεις: Ο Δημήτρης και ο Χρήστος νομίζουν ότι είναι πολύ κοντά στο να βρουν την άκρη του νήματος, αλλά αιφνιδιάζονται με την τροπή που παίρνουν τα πράγματα και η υπόθεση αρχίζει πάλι να τους οδηγεί σε αδιέξοδο.

Ήλιος Εξελίξεις: Η Εύα ρίχνει λάδι στην φωτιά και γίνετε χαμός

«Ξανά από την αρχή», λέει ο αστυνόμος αγανακτισμένος. Ο Ισακίδης είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από την αστυνομία χωρής να το ξέρει κανείς.

Στο μεταξύ η Αθηνά διεκδικεί τον Δημήτρη, ενώ εκείνος είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Λήδα, ενώ η Μυρτώ θα βοηθήσει να τα ξαναβρούν ο Δήμος και η Νίκη.

Η Αλίκη με τη σειρά της θα μαζέψει και τις δύο οικογένειες σε ένα πάρτι συμφιλίωσης.

Ολα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, αλλά η ξαφνική και ανεξήγητη συμπεριφορά της Λήδας στο σπίτι του Φίλιππου, προκαλεί πολλά ερωτήματα. Η Αλίκη, θυμωμένη με τον άντρα της, τον κατηγορεί και του βάζει τελεσίγραφο: «Να φύγει αμέσως από το σπίτι μου κι εσύ δεν θα έχεις καμία σχέση πια μαζί της».

Η Λήδα, από την άλλη, στριμώχνεται από την Αλίκη και δεν ξέρει πώς να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά της, Η Εύα ρίχνει λάδι στη φωτιά και τους κρατά όλους αναστατωμένους. Στο μεταξύ η Μυρτώ έχει ξανά μια κρίση στο σχολείο και νιώθει πολύ δυσάρεστα.

Το παρελθόν βγάζει συνεχώς κρυμμένα μυστικά και οι δυσάρεστες εκπλήξεις για τη ζωή της Αγγελικής δεν τελειώνουν, αποκαλύπτοντας ένα πρόσωπο που δεν γνώριζε κανείς…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisiliosΉλιος εξελίξεις