Ήλιος εξελίξεις: Η Αλίκη ομολογεί στον Φίλιππο το κρυμμένο μυστικό της

Ήλιος εξελίξεις: Η Αλίκη είναι αναστατωμένη που πρέπει να παρουσιαστεί στο Τμήμα, αφού φαίνεται πως η ζήλια της την έχει οδηγήσει σε μία σειρά από λάθος κινήσεις

Ήλιος εξελίξεις: Η Αλίκη ομολογεί στον Φίλιππο το κρυμμένο μυστικό της

Η Αλίκη αποκαλύπτει στον Σωκράτη το μυστικό της σε σχέση με τη Λήδα, ενώ ο Σωκράτης της δείχνει πως νιώθει γι’ αυτήν κάτι περισσότερο από φιλία. Η Αλίκη χάνει την ψυχραιμία της με τον Φίλιππο που συνεχώς φαίνεται να έχει την Λήδα στο μυαλό του.

Ο Φίλιππος είναι έτοιμος να τινάξει τα πάντα στο αέρα για να είναι με τη Λήδα… Ο Σωκράτης είναι αθεράπευτα ερωτευμένος με την Αλίκη, όμως κάθε του προσπάθεια πέφτει στο κενό. Η Αλίκη φοβάται πως ο Φίλιππος θα ανακαλύψει το μυστικό που του έκρυβε τόσα χρόνια και ζητάει τη βοήθεια της Αλεξάνδρας… Η Αλεξάνδρα, όμως, αντιδρά…

Η Αλίκη ομολογεί στον Φίλιππο το κρυμμένο μυστικό της και ο Φίλιππος βγαίνει εκτός εαυτού. Ο Φίλιππος φεύγει από το σπίτι και μένει σε ξενοδοχείο, ενώ καλύπτει την Αλίκη στα παιδιά, για να μη μάθουν τον ρόλο που έπαιξε στην ιστορία της Λήδας και του Πέτρου.

Η Εύα είναι έξαλλη με τον Φίλιππο που έφυγε από το σπίτι και είναι έτοιμη να κάνει επίθεση στην Λήδα και τον Πέτρο. Η Αλίκη ξέρει ότι πλέον έχει χάσει τον Φίλιππο για πάντα και αποφασίζει να πάει να μιλήσει στη Λήδα.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisiliosΉλιος εξελίξεις