Ήλιος εξελίξεις: Αυτός οφείλεται για την αποκάλυψη του φονιά της Αγγελικής

Ήλιος εξελίξεις: Ένας απρόσμενος μάρτυρας θα γίνει η αιτία να ξετυλιχθεί το κουβάρι του φόνου της Αγγελικής

Ήλιος εξελίξεις: Αυτός οφείλεται για την αποκάλυψη του φονιά της Αγγελικής

Το παρελθόν βγάζει συνεχώς κρυμμένα μυστικά και οι δυσάρεστες εκπλήξεις για τη ζωή της Αγγελικής δεν τελειώνουν, αποκαλύπτοντας ένα πρόσωπο που δε γνώριζε κανείς. Η Λήδα σοκάρεται με την αποκάλυψη για τη μυστική ζωή της Αγγελικής και στην προσπάθειά της να βοηθήσει τον Δημήτρη ανακαλύπτει κάτι συγκλονιστικό.

 

Η ανακάλυψη της Λήδας οδηγεί στον μάρτυρα, που δεν είναι άλλος από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου που πήγαινε τους πελάτες η Αγγελική. Ο Δημήτρης πιέζει τον ξενοδόχο και καταφέρνει να του αποσπάσει μία πολύ σημαντική πληροφορία που δίνει νέα τροπή στην υπόθεση του φόνου της Αγγελικής και οι ισορροπίες θα αλλάξουν ξανά

Ο Δημήτρης και ο Χρήστος θα ενημερωθούν για έναν νέο θάνατο! Ο ξενοδόχος με τον οποίο συνομίλησαν την αμέσως προηγούμενη ημέρα μαζί του βρίσκεται νεκρός! Οι αστυνόμοι υποψιάζονται πως ο Ισακίδης σκότωσε τον ξενοδόχο, ο οποίος είχε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση. Ήλιος εξελίξεις

Ετσι θα καλέσουν τον Ισακίδη στο τμήμα παρόλο που δεν έχουν κάποιο στοιχείο εναντίον του. Οι αστυνομικοί θα μπλοφάρουν έναντι του Ισακίδη αποκαλύπτοντάς του ότι ο ξανοδόχος ομολόγησε κατηγορίες για αυτόν.

Ο Ισακίδης θα τα χάσει και θα ομολογήσει πως ήταν πελάτης της Αγγελικής. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν να πιέζουν αλλά αυτός δεν θα αποκαλύψει κάτι άλλο.

Μόνο που δεν είναι αυτός ο φονιάς της Αγγελικής…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

exelixeisiliosΉλιος εξελίξεις