Ήλιος εξελίξεις: Αυτό είναι το τέλος της Δάφνης

Ήλιος εξελίξεις: Η καθημερινή σειρά «Ήλιος» έχει κερδίσει δικαίως μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού. Η τηλεοπτική «Δάφνη», κατά κόσμον Παναγιώτα Βιτετζάκη παραχώρησε συνέντευξη στο Τv24 και αναφέρθηκε στον ρόλο της αλλά και στην συγκλονιστική συνέχεια. Η ίδια έδωσε και spoiler για το τέλος της ηρωίδας που υποδύεται.

Ήλιος εξελίξεις: Αυτό είναι το τέλος της Δάφνης

Πέρυσι σας απολαμβάναμε στον «έρωτα μετά» σε έναν ρόλο όχι και τόσο φωτεινό και τώρα στον «Ήλιο» έχετε και πάλι τις σκοτεινές πλευρές σας. Ποια είναι τελικά η Δάφνη;

«Ισχύει. Ο περσινός ρόλος είχε πολλές μεταβολές από την αρχή μέχρι το φινάλε του και υπήρχε μια σταδιακή διακύμανση. Εκείνος της Δάφνης είναι εξαρχής πιο έντονος. Κατά τη γνώμη μου η ηρωίδα είναι εκκεντρική περίπτωση. Μιλάμε για έναν άρρωστο άνθρωπο. Είναι μια γυναίκα με εξαιρετικά διαταραγμένα εφηβικά χρόνια λόγω της αυτοκτονίας του πατέρα της. Αφαίρεσε τη ζωή του γιατί η Νίκη τον εγκατέλειψε για να παντρευτεί τον Αλεξάκη. Η Δάφνη οχυρώθηκε με πολύ δύναμη για να πάρει εκδίκηση για τον χαμό του. Το λάθος της είναι ότι την αρρώστια του μπαμπά της, που ήταν ψυχολογική και τη μετέπειτα πράξη του που είναι για μένα άκρως εγωιστική, τη χρέωσε στη Νίκη. Λογικά θα έπρεπε να τα βάλει με τον ίδιο που συμπεριφέρθηκε έτσι μετά την απόρριψη του από μια γυναίκα, χωρίς να σκεφτεί την κόρη του».

Είναι μια δυναμική γυναίκα, που ωστόσο δεν κατάφερε να ξεφύγει από το παρελθόν.

«Είναι ένα πολύ έξυπνο κορίτσι κι έχει έναν δυναμισμό και πολλά αντρικά χαρακτηριστικά, γιατί από την εφηβεία της έπρεπε να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Οπότε είναι μια γυναίκα οδοστρωτήρας. Βάζει στόχους που τους πετυχαίνει αλλά δυστυχώς σπαταλάει όλα τα χαρίσματα της στην εμμονή της να εκδικηθεί. Συναισθηματικά έχει αναπηρία. Ο έρωτας της ζωής της ήταν ο πατέρας της και δεν μπορεί να συνδεθεί συναισθηματικά με κάποιον άλλον».

Και ο Χρήστος; Φαίνεται να είναι ειλικρινής μαζί του.

«Φοβάται να δεσμευτεί. Όμως ο Χρήστος κερδίζει έδαφος γιατί είναι ένας άντρας γλυκός και στοργικός. Είναι ό,τι πιο αγνό έχει υπάρξει στη ζωή της. Είναι ντροπαλός και συνεσταλμένος, έχει συμπεριφορά αγοριού και όχι άντρα κι εκεί συναντιούνται καθότι κι εκείνη ανώριμη συναισθηματικά. Κι επειδή έχει πολλά σκοτάδια η Δάφνη, βρίσκει έναν άνθρωπο που είναι στο φως, διαφορετικά δεν θα μπορούσε να έχει διάρκεια η σχέση τους».

Ο Δημήτρης έχει ανακαλύψει τι είναι αυτό που τη συνδέει με την υπόθεση της Νίκης και τη δολοφονία του Αντρέα.

«Όλα ξεκίνησαν από την κάβα όταν την αναγνώρισε ο ιδιοκτήτης. Μετά βρέθηκε η φωτογραφία με εκείνη κοριτσάκι, τον πατέρα της και τη Νίκη. Ύστερα το ένα έφερε το άλλο. Δεν θα αργήσουμε να δούμε τον Δημήτρη να επιβεβαιώνεται πλήρως. Σχεδόν αστραπιαίο κατάλαβε ότι είναι ένοχη αλλά κάνει υπομονή μέχρι να έχει στα χέρια του ακράδαντα στοιχεία».

Ο Δημήτρης αποκαλύπτει στην Αθηνά ότι π Δάφνη είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία του Αντρέα. Το παζλ ολοκληρώνεται. Λείπουν πολλά κομμάτια;

«Όλοι στρέφονται εναντίον του. Η Δάφνη χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο και κατηγορεί εκείνον ότι της το προκάλεσε. Ο Δημήτρης για εκείνη είναι πολύ ισχυρή απειλή. Όμως, όταν εκείνος παρουσιάζει στην Αθηνά στοιχεία για την ενοχή της. τότε τον στηρίζει και μαζί θα την παγιδεύσουν».

Θα τα καταφέρουν;

«Η Δάφνη ετοιμάζει τον γάμο της με τον Χρήστο στο μπαρ του Δήμου. Εκεί θα παιχτεί η τελευταία σκηνή του… δράματος. Ο Δημήτρης της στήνει παγίδα χωρίς να το γνωρίζει ο Χρήστος. Εκείνη το καταλαβαίνει και αποφεύγει τον σκόπελο. Όμως ο αστυνόμος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα και θα παίξει το καλύτερο του χαρτί. Μη με ρωτάτε ποιο. Θα το δείτε επί της οθόνης όπως και την τύχη που περιμένει τη Δάφνη. Πάντως η Δάφνη αγάπησε πραγματικό τον Χρήστο. Δεν ήταν μέρος του σχεδίου της να συνάψει μαζί του ερωτική σχέση. Τη βόλεψε βέβαια, γιατί είχε μια πηγή για την εξέλιξη των ερευνών, αλλά τα αισθήματα της για εκείνον ήταν αγνά και ατόφια. Ο Χρήστος την έκανε να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια».

Προφανώς το φινάλε του ρόλου σας πλησιάζει.

«Είναι κοντά. Έχω δικαιολογήσει τη Δάφνη για τα όσα έκανε αλλιώς θα ήταν ένας μονότονος ρόλος που θα φαινόταν απλά κακός. Όμως ήταν πολύ περισσότερα αφού ήταν μια γυναίκα θυμωμένη και πληγωμένη. Το θέμα είναι πόσο χώρο δίνουμε στο καθετί μέσα μας. Αυτή η ηρωίδα είχε ιατρικό πρόβλημα».

Και τι θα γίνει ο καημένος ο Χρήστος;

«Σιγά τον καημένο! Μην ανησυχείτε, θα βρει παρηγοριά στη Σοφία. Άντρες… (γελάει)»

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΉλιος εξελίξεις