Ήλιος επόμενα επεισόδια: Σε σχέση με την Έυα ο βιαστής της Αλίκης

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Η Αλίκη εξακολουθεί να ζει με τον φόβο τού παραλίγο βιαστή της που είναι ακόμη ελεύθερος.

Ήλιος επόμενα επεισόδια: Σε σχέση με την Έυα ο βιαστής της Αλίκης

«Κι αν επιχειρήσει να το κάνει ξανά;», ρωτάει τον Δημήτρη που βρίσκεται μαζί της. «Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Ολα πέρασαν. Αλλωστε είμαι εγώ κοντά σου», της λέει τρυφερά και καταφέρνει να την καθησυχάσει. Την ίδια ώρα ο Μάρκος και π Εύα περπατούν στο σοκάκι που ο Μάρκος είχε κάνει επίθεση στην Αλίκη. Εκεί η κοπέλα έρχεται σε δύσκολη θέση αφού εκείνος προσπαθεί να την αποπλανήσει, αλλά δεν τα καταφέρνει.

Οσο περνούν οι ημέρες, ο Μάρκος πλησιάζει όλο και πιο πολύ την Εύα, που φαίνεται να γοητεύεται απ’ αυτόν, αγνοώντας πως τη χρησιμοποιεί για τα σκοτεινά του σχέδια. Με τη βοήθειά της καταφέρνει να πλησιάσει την Αλεξάνδρα. «Γιαγιά, να σου συστήσω έναν πολύ καλό μου φίλο», της λέει η εγγονή της και εκείνη δείχνει να τον συμπαθεί.

Παράλληλα ο Φίλιππος, πληγωμένος από τη Λήδα, δεν θέλει να έχει καμιά επαφή μαζί της, ενώ ταυτόχρονα καταλαβαίνει πως ο άγνωστος χρηματοδότης του έχει σαν στόχο την καταστροφή της Αλεξάνδρας. «Γιατί να θέλει κάτι τέτοιο; Τι κρύβει;», αναρωτιέται. Η Αλεξάνδρα, πάλι, υποψιάζεται πως η Αλίκη έχει έρθει κοντά με τον Δημήτρη και αποφασίζει να κάνει κάτι για να τους απομακρύνει.

Ο Μάρκος πιάνει δουλειά στην εταιρεία της Αλεξάνδρας και κανείς δεν υποψιάζεται τις αληθινές του προθέσεις και τον κίνδυνο που διατρέχει απ’ αυτόν η ερωτευμένη Εύα, που πλέον έχει σχέση μαζί του. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, μια εντελώς απρόσμενη έκπληξη περιμένει τον Δημήτρη που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Ήλιος επόμενα επεισόδια

Η μετάθεσή του αιφνιδιάζει τους πάντες και δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Ο Φίλιππος και γιατί θέλει να καταστρέψει τη μητέρα του. Αυτή τη φορά το δίλημμά του είναι ή η εταιρεία ή η ίδια του η μάνα. «Πρέπει να την προειδοποιήσω», μονολογεί. Στο μεταξύ ο Πέτρος προειδοποιεί την Εύα να τερματίσει τη σχέση της με τον Μάρκο. «Τι δουλειά έχεις μ’ αυτόν; Μείνε μακριά του», της λέει αλλά η ευρηματική Εύα βρίσκει για μια ακόμα φορά τον τρόπο να ξεγλιστρήσει.

Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος πιέζεται από τους χρηματοδότες του να στραφεί εναντίον της Αλεξάνδρας. Προειδοποιεί τη μητέρα του πως κάποιος πολύ ισχυρός έχει βάλει σαν στόχο την καταστροφή της. «Πρέπει να με πιστέψεις. Κάποιος θέλει το κακό σου και κινεί τα νήματα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πρόσεχε», της τονίζει.

Ο Μάρκος, όμως, έχει κερδίσει τη συμπάθεια και την εμπιστοσύνη της και βάζει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό του. Η Εύα πάλι ζει τον έρωτά της μαζί του. χωρίς να υποψιάζεται ότι είναι το πιόνι του που εκείνος κινεί όπως θέλει με τη σειρά του ψάχνει με αγωνία ποιος.

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

iliosΗλιος ΑλίκηΉλιος επεισόδιαΉλιος επόμενα επεισόδιαΉλιος Εύα